VART TOG NI VÄGEN?

Hej hallå! Har ni kommit tillbaka efter julledigheten? Det blev så tyst bland kommentarerna, jag saknar er! Det är intressant hur inspirationen till bloggen tryter direkt kommentarerna minskar – men det är klart, det är ju som att kontakten försvinner lite och jag får känslan av att prick ingen läser.

Det vore roligt om ni säger hej och berättar något om hur det är för dig i ditt liv just den här perioden. Hur ser livet ut? 

Annars då? Jag är förvånansvärt pigg för att ha gått upp klockan 04 imorse (för att medverka i SVT Morgonstudion). En vän skrev efteråt hur roligt det är att se att jag tar Edith på höften och kör min grej av föräldraskapet, att hon tycker om att se att det går att göra det på olika sätt. Och ni anar inte hur glad det gör mig! Insåg det först då men jag behövde höra det.

Att kombinera bebis och jobb fungerar, än så länge (!), mycket bättre än jag någonsin vågade hoppas på, men det betyder inte att det på något sätt är helt enkelt. Det är krävande och kommer antagligen att bli än mer krävande i takt med att hon blir större, och jag hoppas och tror att jag kommer att fixa det. Just nu mår jag bra och njuter av alla delarna – men det var så skönt att få den där peppen. Någon som såg.

Och inte bara de där ifrågasättande frågorna.

Hur som helst – jag mår bra! Livet är snällt. Jag äter en ostmacka i väntan på middag. Ser fram emot träningspasset imorgon. Och ikväll ska jag lägga mig riktigt tidigt.

ptfia-bebis

Hur mår ni?

 

 

 1. Brukar inte heller kommentera här, men jag läser varje dag och tycker att du har otroligt kloka tankar och mycket att dela med dig av. Blir alltid inspirerad av att läsa och stämningen är så härlig 😃 Stora kramar!

 2. Kommenterar mindre ofta men har kikat in på din blogg typ varje dag i säkert 6-7 år nu 🙂 du är så uppskattad! Igår skrev jag min första tenta på läkarprogrammet så nu börjar äntligen min ”jul”ledighet! Kram!

 3. Jag är en läsare som inte heller kommenterar så mycket men har följt dig i många år, fick även barn precis innan dig (27/8) så det är extra kul läsa om ditt liv med barn och även graviditeten. Jag mår bättre senaste dagarna än jag gjort på väldigt länge. Drabbades av förlossningsdepression/stressreaktion efter förlossningen och har varit sjukskriven sen mitten av december, men det har varit jobbigt sen slutet av oktober. Nu känns det dock som jag börjar känna igen mig själv, trots att min lilla bebis vaknar varannan timme och vill äta dag som natt. Min mjölk verkar inte räcka till och jag har accepterat att jag nog inte kommer kunna amma så länge som jag velat. Började med ersättning igår och beslutet känns äntligen rätt efter många månaders kämpande med amning. Jag ser fram emot ett gladare 2018 än vad 2017 var (även om födseln av min son var det bästa nånsin).

 4. Hej Fia!
  Vilken mysig bild på dig och Edith! Jag läser din blogg nästan varje dag och den är min absoluta favorit bland de bloggar jag läser.
  Du är så härlig!

 5. Har precis hittat din blogg då jag sökt på välmående-bloggar då jag varit sjukskriven pga av stress. Mår bättre nu och tycker det är så inspirerande att läsa din blogg (även om jag bara gjort det 1-2 veckor:)
  Vore kul med något inlägg om träning/kost/stress!

 6. Hej! läser din blogg nästan varje dag och är en torgen följare av både din blogg och instagram, mår alltid så bra av att läsa din kloka blogg.
  Jag skrev för ett bra tag sen i ett annat blogginlägg om hur vi kämpade med att bli med barn och att vi förhoppningsvis en dag skulle bli det, nu är jag i v.27 och livet känns så bra, känner mig tacksam och så tillfreds.
  Tack för din fina blogg och allt du ger.

  1. Stort grattis till din graviditet! Vad härligt att ni lyckades till slut! Vi kämpade också länge och har lagt ut mycket pengar också. Nu är jag gravid i v. 29, så häftigt! Vilken härlig tid vi har framför oss 🙂

 7. Jag läser! Troget varje dag. Eller ja, flera gånger om dagen (hehe).
  Mitt liv är tråkigt och oinspirerande för tillfället. Så inte mycket kul att berätta om det.

  Däremot tycker jag det är grymt att du ger en positiv bild av att arbeta och ha små barn, utan att för den sakens skull romantisera det och hymla med utmaningarna i det. Dock tycker jag det är tråkigt att se att så många, inte bara du, som kombinerar föräldrarskapet till ett så pass litet barn med något annat (jobb/hobby) verkar känna behovet av att poängtera att det än så länge går bra och antyda att det kanske kommer ändras, uttrycka medvetenhet om att andra inte har det så lätt och att nästan ursäkta sig lite för att det faktiskt går bra att kombinera. Det är absolut ingen kritik. Jag tycker bara jag har lagt märke till det hos många föräldrar, och främst mammor. Det är så synd att det verkar finnas så mycket krav på att föräldrarskapet ska vara jättejobbigt och heeeeeelt omöjligt att kombinera med någonting annat. Och behovet folk verkar ha av att hoppa på främst mammor som väljer att kombinera sitt föräldrarskap med annat. Tänker att det nog är en stor anledning till detta behov av att behöva försvara sig i förebyggande syfte. Hoppas inte detta uppfattades fel. Det var en känga mot samhället vi lever i och inte mot några föräldrar. Ni alla som har barn gör ett grymt jobb oavsett hur ni lägger upp ert föräldrarskap. Önskar bara att det fanns en snällare och vidare syn på vad det innebär att vara en bra förälder.
  Kram!

 8. Hej Fia och finfina Edith!
  Jag läser din blogg regelbundet, och har gjort i flera år. Känns så kul att följa dig, och nu även din familj!
  Måste säga att jag blir så otroligt inspirerad av dig och din livsstil. Du känns så otroligt jordnära och jag uppskattar verkligen din sunda inställning till ALLT!
  Sista halvåret av 2017 vändes mitt liv bokstavligen talat upp och ner, framförallt som 21 åring. Därför värderar jag verkligen dina inlägg och allt du gör där du visar att det går att kombinera tuffa moment, att lyckas spendera tid med min bebis samtidigt som jag avslutar uni på distans från England, arbetar timmar som marknadschef OCH mår bra i själen. Även om jag fortfarande bearbetar mycket psykiskt med allt jag gått igenom.

  Tack för att du är du – Sluta aldrig! <3

  Elina

 9. Jag är en läsare som återvänt efter en tid med väldigt lite bloggläsning och är mycket glad att jag bockat i dig i min följarlista på Bloglovin igen! Sitter faktiskt just nu och äter din kycklinggryta med fetaost till lunch på jobbet, det är en av mina nya favorätter så tack för tipset!
  Jag jobbar som målare, är nybliven sambo, tränar glatt inför den kommande mtb-sommaren med målet att cykla halva Vasan (min första tävling) i augusti så fort det bara går! Har nu första veckan tillbaka på jobbet efter julen insett hur välbehövlig ledigheten var, att få vara hemma, ta det lugnt, umgås med nära och kära, träna, sova hur länge jag vill, bara vara. Min höst var väldigt stressig både på jobbet och i mig själv men känner att jag är så otroligt glad, lugn och tillfreds igen nu, äntligen! Hoppas verkligen att dom känslorna är här för att stanna, det ska jag göra allt för.
  Tack för all inspiration du ger Fia! Ser fram emot mer av all möjlig inspiration och livs-pepp som du ger. Hoppas att du också fått lite inspo av alla oss nu. Allt gott och stor kram till dig och familjen!!

 10. Hej Fia!
  Jag har i alla fall inte försvunnit eller slutat läsa, är däremot ingen som brukar kommentera så ofta, någon gång ibland sådär. Men livet, ja du, det rullar på som vanligt. Eller för min del ännu mer egentligen då jag äntligen skaffat mig ett par vinterdäck till cykeln för att våga ta den till och från jobbet (inte förtjust i isiga vägbanor). Så får mycket mer vardagsmotion vilket är härligt. Och på den punkten är du en sann inspirationskälla!
  Ha en härlig dag och tack för att du och din blogg finns <3

 11. Hej.
  Jag vill gärna hålla igång så mycket det är möjligt under graviditeten. Har du tips på träningstajts som passar en stor mage och som är användbara efteråt också? Hur gjorde du med tajts vid träning eller vad använder du för byxor under ex. längre promenader?

  Tack för en så fin blogg! Har följt dig under 8 år och fått en finare syn på hälsa och en mer hälsosammare vikt, mycket tack vare dig <3

 12. Jag har sånt längt efter familj och att få bli mamma! Jag har kommenterat några gånger under åren och gjort en liknande resa med utmattning och allt vad det innebär! Nu är jag där att jag jobbar 75% och fått ett normalt liv igen! Nästa steg är en liten bebis men jag är SÅ rädd! Kommer jag klara det fysiskt och psykiskt efter utmattningen? Snälla, ett peppinlägg till mig! 😃

 13. Hej Hej! Dålig på att kommentera men blir lika glad varje gång jag ser att du postat ett nytt inlägg.
  Haft den jobbigaste månaden någonsin, skönt att det är över. Fick ett nytt jobb, blev reserv på min drömutbildning, jobbigaste beslutet någonsin att tacka nej till jobbet innan jag visste om jag hade kommit in. Kan inte låta bli att tänka att jag skulle ha tagit det. Kom in på utbildningen som startar på måndag vilket känns kul, dock tvivlar jag på att jag kommer klara det.. Önskar att jag hade tagit jobbet som hade inneburit en säker arbetsplats med bra tider osv. Vad jag än tar för beslut funderar jag alltid över hur det hade varit om jag hade gjort annorlunda. Åh.

 14. Jag har bf 3 februari så denna månaden kommer att präglas av väntan och längtan. Är hemma och är gravidledig och njuter av lugna morgnar och av magen ❤️ Det är verkligen en spännande tid!

 15. Jag drömde precis att du doulade en tvillingförlossning. Högst oklart vems, en annan bloggares trodde jag men det var nog en annan version av dig själv.

 16. Hej!
  Idag mår jag bra ändå. Trött men det är jag mer eller mindre varje dag. Helge ammar fortfarande 1-3 ggr/natt.
  Idag är första dagen för Hedda på förskolan igen efter jullovet. Jag har längtat efter den här dagen. Att ratta 4-åring och 4 månaders är inte lätt till och från. Det jobbigaste är det dåliga samvetet gentemot 4-åringen. Att jag inte kan göra allt med henne som jag skulle vilja. Så det ska bli skönt, för både henne och mig nu att hon får åka och leka och träffa kompisarna igen.
  Det bästa med idag är att dagen är helt tom! Ser ut att bli kalasväder och då ska jag ta en lugn och stilla promenad men någon bra podd i öronen.
  Uppskattar din blogg jätte mycket, nästan mer nu sedan du fick barn. Att få känna att livet går upp och ned för någon annan än för en själv ocj att alla kämpar på med sitt eget är skönt att se. Det gör att jag på mina sämre dagar kan slappna av mer och bara låta den dan vara för imorgon kommer troligen en bättre dag och jag vet att jag inte är ensam om att ha dåliga dagar. <3 Så fortsätt som du gör, det uppskattas!

 17. Jag är just nu gravid i vecka 20 och börjar äntligen må lite bättre vilket gör att jag kan försöka njuta lite av allt vad graviditeten innebär ☺️ Läser igenom många av dina inlägg under kategorin graviditet och det är så roligt när det går att relatera!
  Förra veckan hade vi vårt första ultraljud och det var riktigt häftigt att äntligen få se den lille och att allt såg bra ut ☺️ Tack för en härlig blogg!

 18. Kikar in på din blogg dagligen, men detta är min första kommentar. Älskar att ta en paus från plugg och boosta mig själv med lite inspiration från din blogg. Njut av en härlig dag i Stockholm! Kramar från mig i skolan i Kina 🙂

 19. Hej!
  Vilken bra blogg du har! Läser den varje kväll innan jag ska sova, för just nu har jag två småbarn 18mån och 1 mån, så att avsluta dagen med att läsa bloggar känns lite lyxigt 😊
  Jag mår fint, även om dagarna kan vara en berg och dalbana med för få timmar på dygnet. Längtar efter att få träna mer och få tillbaka min gamla spänstiga kropp, så din blogg är inspirerande där!
  Ser fram emot fortsatt läsning om ditt liv som småbarnsförälder i kombination med ditt yrkesliv. Kram

 20. Hei Fia! Aldrig kommenterat förut, trots att jag läst bloggen dagligen i ett par år nu. Enda bloggen jag läser faktiskt.. Såg att någon kommenterat något om att det är som en kopp te och en god vän och jag kan bara hålla med.
  Älskar dina inlägg, speciellt de med mycket bilder. Vardagsbilder liksom.
  Själv sitter jag i mitt jentekollektiv i Oslo och trivs med livet första gången någonsin.
  Har bearbetat de djupe såren från uppväxtenoch håller precis på att helt komma över mitt ex(shit så konstigt att han är det, vi skulle ju gifta och och bli gamla tillsammans). Hela hösten var en lång sörja av bearbetning av allt, livet, känslors,sår osv. Nu 22 år gammal känner jag mig levande första gången någonsin. Frihet från ångest och depression och sår som blivit till ärr. Ska börja kika efter nytt jobb, borde kanske bekymra mig mer över arbetslösheten men Gud har tagit hand om mig hittills. ”Allt förmår jag i Honom, som gör mig stark.” Word. Börjar ”hitta mig själv” och få tillbaka gamla intressen. Ska köpa skridskor i veckan och gå konståkningskurs, börja sjunga i ett av lovsångsteamen i församlingen, utveckla pianospelande osv. Älskar mina vänner, min fina underbara församling, alla som ser mig och visar så stor omsorg om mig. Människor är ju det finaste i livet <3 Och tackar och prisar Jesus som vandrat med mig varje stund genom dödssskuggansdal till där jag är nu, och har lovat att alltid vara med oss. Livet är kallt men fint och bibeln, Guds ord till oss håller mig vid liv när det inte är det! Kram på dig Fia, Guds välsignelse till dig och in fina familj! 🙂

 21. Hej!
  Läser ofta din blogg, en gång per dag eller så, dock utan att kommentera, förrän nu då. Just nu är jag glad över att vara tillbaka i studentlägenheten med alla kurser som drar igång den här veckan. Var hemma (hos familjen) under ledigheterna och kom helt av mig i de (tränings)rutiner jag hade byggt upp under hösten. När jag bor själv är det lättare att bestämma hur vardagen ser ut, vad jag äter och hur jag tar hand om mig själv. Jag försöker långsamt komma in i bättre rutiner utan att pusha mig själv för hårt. Ibland blir en promenad den enda träningen jag hinner med, men det är okej, en promenad är bättre än ingenting. Jag tycker om din blogg för att du har en väldigt sund inställning till kropp och hälsa. Det blir en motpol till all den vikthets och utseendehets man konstant omges av. Du har en väldigt fin ton när du skriver, vilket gör att det känns som när man välkomnas med en kopp varmt te. Nu blev det en väldigt lång kommentar, men jag ville nog bara ge lite motivation och visa att det är fler som läser utan att kommentera.
  Tack för en fin blogg!

 22. Följer dig via bloglovin så läser varje inlägg men kommenterar aldrig för har inget att säga egentligen, haha. Men älskar din sunda blogg!

  Livet var kalas tills för några timmar sen när min pojkvän som jobbar i Nederländerna blev av med sitt jobb och därmed också sitt jobbvisum. Nu börjar en desperat period av jobbsök och jag hoppas för allt i världen att jag får fortsätta ha honom 2 h flygresa bort istället för 10 timmar. Men det går det med, glaset är halvfullt!

 23. Trevligt! Vad som händer i livet just nu. Gjort slut nyligen (tyvärr) med vad jag trodde skulle vara mannen i mitt liv. Bott i Sthlm i 3år exakt o han har varit en del utav den i 2,5år. Är nära hans familj och har byggt upp hela min vänskapskrets (o liv delvis) på han då han är här ifrån. Varit/är rädd att vänner ska välja sida o då är det inte min pga kortare vänskaps relation. Det var ett otroligt fin avslut, som en film verkligen. Inget bråk inget tjafs, fina ord o kärleksfullt. Jag vet just nu att de är de bästa pga olika rimliga orsaker. Men det är jobbigt för jag älskar han otroligt mycket. Mitt första förhållande någonsin och mitt första ”hjärtat i tusen bitar” som 24åring.

  Så att börja bygga om sitt liv själv. Att det är skillnad mellan att vara själv och ensam.

  Samt. Känns som jag tappat all kontroll över extremt sockerintag o dålig mat. Inte förbjuda något!! Men äta sådan som kroppen&hälsan blir glad över.

  Kramkram på dig Fia! Trogen följare sedan måååånga år!

 24. Idag har jag tagit en risk och tackat nej till ett erbjudande om förlängning på mitt jobb. Jag har trivts när jag har jobbat under hösten, haft jättebra kollegor och det erbjudande jag fick var egentligen väldigt bra, men jag brinner inte tillräckligt mycket för själva arbetsuppgifterna. Jag har därför valt att kasta mig ut som timanställd på ett jobb med osäkra tider, sämre lön och mindre trygghet, men där jag hoppas att jag ska trivas med tanke på mitt intresse för de arbetsuppgifterna. Innan har det känns väldigt jobbigt och jag har mått dåligt över att behöva ta ett beslut och tacka nej till en arbetsplats som ändå vill ha mig kvar, men nu känns det faktiskt oerhört spännande och jag känner mig lättad över att beslutet äntligen är taget! Jag får tänka att allt löser sig och att det kommer att bli bra oavsett hur det blir i vår. Din blogg har fått mig att börja prioritera mig själv (ibland iaf), vilket gör att detta beslut känns rätt i hjärtat och jag är stolt över att jag har gjort detta!

 25. Jag tycker livet har varit tungt idag. Gick dock en skön promenad som jag satte värde på. Har en 6 månaders bebis som är helt underbar, imorgon blir en bättre dag!

  Kram

 26. Hej! Jag är en sån som läser men aldrig kommenterar! Men vill att du ska veta att jag kikar in här varje dag för pepp och motivation. När jag behöver det läser jag igenom dina påminnelser och hälsotips 🙂 jag vill ha mer sånt! Du är så bra på hälsosamma och sunda livsbetraktelser. Jag är 24 år, pluggar två kurser parallellt samt jobbar. Men har blivit bättre på det där med att ta det lugnt, känna efter vad jag mår bra av och inte bara prestera på topp hela tiden. Och du har delvis hjälpt mig med detta!

 27. Hej Fia!
  Ett av mina nyårsmål är ”scrolla mindre, lev mera”. Därför har jag tagit bort bland annat Bloglovin, Instagram & Facebook från mobilen. Och vet du vad, det är det BÄSTA jag gjort! Ibland går jag in på FB & Insta via mobilens webbläsare (vilket ju inte alls är lika användarvänligt = Gör det mer sällan) men den här veckan har jag till och med börjat läsa på en bok! Det kanske låter som en banal sak men jag har tänkt läsa den här boken i två månader nu, har inte öppnat den pga allt jädra scrollande vilket är så himla tragiskt. Men nu så!

  Vill även säga att din blogg är en av de få jag går in självmant på efter att ha raderat Bloglovin. Jag trivs alltid här på din plattform, det känns hemtrevligt & varmt. Lite som att komma hem till en god vän & dricka en kopp te om du förstår vad jag menar, haha 😀

  Stor kram!

 28. Hej! Jag mår bra, kollar sociala medier lite snabbt innan jag återvänder till min spännande bok 🙂 känns bra att vara tillbaka på jobbet igen efter två veckors julledigt. Tack för en bra blogg! 😊

 29. Halloj! Jag mår bra! Och det känns så bra att äntligen kunna få svara just det, att jag mår bra, på den frågan. 2017 var ett kaosigt år för mig, med väldigt sjuk bebis, mycket tid på sjukhus, utmattning, separation. Men äntligen börjar jag må lite bättre igen.
  Har precis gjort min kvällsrutin som jag alltid gör när barnen somnat. Tvättar ansiktet, byter om, sen 10 min meditation och ett yogapass. Så skönt! Nu har jag landar i soffan med en kopp tv, några dadelbollar och en bok och ska förhoppningsvis hinna läsa ett par sidor innan jag blir alldeles för trött 😄

 30. Hej Fia, också jag läser din blogg dagligen, desto sämre på att kommentera.. Jag kom just hem från jobbet och affären. Min make fyller år, så imorgon har vi födelsedagsfika för nära och kära. Vi gifte oss i mars samma år som ni, efter att varit tillsammans 9år (sen 9:onde klass). Annars idag blev det en löptur istället för gymmet, för solen sken och det kändes som vår i luften. Tack för en bra blogg! 😁

 31. Jag brukar kommentera ofta men är nästan rädd att jag ska ses som en stalker om jag kommenterar varenda inlägg, haha! 🙂 Jag är hemma med en tvåmånaders som vi precis börjat ”natta” om kvällarna. Idag har det *peppar peppar* fungerat riktigt bra och jag håller på att steka pannkakor till kvällsmat (ett av mitt livs stora cravings, gravid som icke-gravid). De ska avnjutas tillsammans med min sambo framför några avsnitt av Modern Family 🙂

  Och heja dig, du är grym och jag tror stenhårt på dig! <3

 32. Hej!
  Säger som flera andra, jag skriver sällan några kommentarer men vill självklart bidra till en bra känsla för dig att vi läsare finns här och läser bloggen😊 läser minst en gång om dagen, älskar, älskar din blogg!!! Sån inspiration!

  Åh lilla Edith, så underbart söt😍 jag har precis börjat jobba efter min föräldraledighet. Blandade känslor att lämna den lille hemma med pappa med samtidigt roligt och utmanande att vara tillbaka på jobbet😊

  O stor eloge och all lycka till dig som bollar företagande och bebistid! Perfekt att det fungerar att kombinera😊
  Kram!

 33. Jag läser din blogg dagligen men kommenterar sällan (pga annat som ständigt pockar på uppmärksamheten). Men uppskattar ditt sunda förnuft, fina tanka och vettiga hälso-profil. Ser fram emot inlägget om Key-notes, kan behövas just nu. Är i startgroparna för 2018 och januari vilket både känns spännande och lite överväldigande. Det märks på jobbet att folk fått ny kraft, skönt. Ledigheten var välbehövlig!

 34. Jag mår… Okej tror jag. Även om livet är rätt mycket pest så har jag nu lärt mig stänga av det 😅 jag ser fram emot ett nytt år och nästa år vid den här tiden har jag endast ett år, två fjuttiga terminer kvar innan jag är färdig lärare! Jag fokuserar framåt och hoppas på bra saker i framtiden istället❤️ för som det är nu med cancer i nära familjen och inläggningar hit och dit känns oerhört tungt 💔

 35. Blogg-pepp!!!!! 😃

  Eftersom att jag läser din blogg dagligen och din blogg är min favorit, kände jag att även jag vill bidra med att peppa upp din inspiration och positiva anda inför att skriva till oss läsare 😊

  Mitt liv…..jag har precis fått min första tillsvidare tjänst inom psykiatrin efter att ha tagit examen. Jag har nyligen blivit sambo och det känns som att livs pusslet börjar falla på plats. Jag är uppe i en svensk halv klassiker. Nästa mål är att klara av längdskidåkningen och att åka Engelbrektsloppet. Skidåkningen går sådär, jag har försökt lära mig på egen hand. Jag läste att du själv åkt skidor sedan barnsben och att du gav Kim tips så även han kunde lära sig….du råkar inte ha några bra tips vad gäller tekniken till en envis nybörjare? 😉

  Tack snälla för en bra blogg! Jag upplever dig som jordnära och blir inget annat än glad när jag läser din blogg! 😊

 36. Sitter också och tänker på att gå och lägga mig tidigt, vår lillkille på fyra månader har helt plötsligt börja vakna ungefär varannan timme på natten (från att nästan ha sovit hela nätter sedan han föddes). Förhoppningsvis är det bara en fas som går över snart. Inser verkligen hur lyckligt lottade jag och min varit som haft det så lätt, tänker på alla dem med kolikbebisar till exempel.

  Annars har vi varit på träff med föräldragruppen idag och lärt oss lite bebismassage (blev även nerkissad, standard när han får lufta rumpan tillräckligt länge, hehe). Var ändå väldigt mysigt, har verkligen tur för det är en väldigt bra stämning i gruppen och jag gillar de andra föräldrarna. Det är så skönt att ses ibland och bara få ventilera lite med andra som har lika gamla barn. Så intressant att se hur olika alla barn är också, vår kille är nästan yngst i gruppen (skiljer dock bara några veckor från äldsta till yngsta) men är nästan huvudet längre än alla andra. Fyra månader, 8 kg och 69 cm, nästan vuxit ur storlek 68 i bodys 😅

  Vore jättekul om du ville berätta lite mer om Edith, hur hon verkar vara som person, vad hon gillar/inte gillar osv. Men bara om det känns okej att göra det! Har full förståelse för att man vill hålla sådant privat också.

  Tycker bloggen är väldigt bra nu för övrigt, det har den i och för sig alltid varit men jag tycker att du får till en bra blandning nu vad gäller inlägg. Jag som har barn i ungefär samma ålder tycker ju såklart bebisinläggen är roligast ☺️

 37. Hej! Inte relaterat till inlägget, men jag har ett önskeinlägg. Skulle du kunna dela med dig av ett träningspass du gör på gymmet, antingen i skrift eller i både skrift och bild? Många bloggare delar med sig av hemmapass och enklare övningar men det vore inspirerande att få förslag på hur du tycker ett bra gympass ska se ut. Kram!

 38. Har varit på mitt nya jobb i snart 1,5 månad och känner att det börjat släppa lite. Lärt känna kollegerna bättre och känner att jag börjar få grepp om arbetsuppgifterna, så skönt! Ligger nu i soffan med en ansiktsmask och väntar på att Mandelsmanns gård ska börja!

 39. Det är så befriande att se dig kombinera barn och arbetsliv! Jag blev mamma bara några veckor efter dig och kör min kombination med mycket barn och en del jobb när jag vill och med det som passar mig. Så lyckligt lottad att kunna det för min arbetsgivare! Får det bästa av båda världar tycker jag och önskar ibland att omgivningen var lite mer förstående för kombinationen barn och arbetsliv…

 40. Vad bra att du ber om kommentarer! Jag läser varje dag men tänker sällan på att en kommentar kan betyda mycket 🙂 Jag gillar verkligen din blogg extra mycket nu när du skriver om hur du kombinerar företag och bebis eftersom jag själv är egenföretagare och väntar mitt första barn om några veckor! Det är så inspirerande att få en inblick i hur du får ihop vardagen och även om jag förmodligen inte kommer ha precis samma upplägg som du så är det skönt att se en föräldraledighet som inte är ”100% ledig i 1 år”. Så tack för att du delar med dig!! Kram

 41. Har haft fullt upp hela dagen med min ettåring. Nu ska jag unna mig att gå iväg till gymmet för ett Bodybalance-pass 😄 Så glad att jag nu ser träning som en belöning och inte ett måste!

 42. Hej! Måste bara säga först att Edith bara blir sötare och sötare för varje dag som går, älskar dina instagramstories också! Så mysigt att följa med i mammalivet. dör man inte lite av gullighetsbegär som ny förälder? 😍
  Vore kul om du kunde lägga upp länk till SVTklippet om det finns? Missade det ☹️
  Själv är jag preggo i vecka 31 och har precis börjat jobba på kirurgen, åker hemifrån 6.30 varje morgon, sitter mest hela dagen och är så otroligt trött med ont i ländryggen ☹️Lite snäll gravidyoga har hjälpt på kvällen… Förut tyckte jag att det kändes länge att vara ledig 3 veckor innan BF men har nu istället börjat räkna ner dagarna…ska bli såååå skönt! På torsdag ska jag på första föräldragruppen, hoppas på att träffa någon potentiell vän då jag knappt har några vänner som är gravida.
  Stor kram till dig och ta hand om dig!

 43. Hejhej! Här väntas det otåligt på vår bebis ankomst, är beräknad i morgon. Jag vet ju att den kommer när den kommer osv men man längtar ju så himla mycket! Plus att foglossningen är grymt jobbig nu:/ Men snart är bebis här<3

 44. Bar nyss upp ett nytt bord från bilen till lägenheten tillsammans med min man. Började gråta fyra gånger (ca 20 m från bil till hus, en trappa upp, fast vi tog hissen). Annars bra här!

 45. Hejhej! Jag brukar heller aldrig kommentera men tittar in på din blogg varje dag för att den är så otroligt bra! Blir alltid inspirerad till att ta bättre hand om mig själv och njuta mer av livet. Nuförtiden så finns ju även lilla Edith som är så söt så att man svimmar 😀
  Hur är det med mig då? Jo tack, jag fick sota för mina låååånga sovmorgnar under lovet när klockan ringde halv sju imorse… Trött! Men också otroligt peppad och glad eftersom jag varit på ett första möte på min kommande praktikplats och fick ett så fantastiskt bra intryck.
  Ta hand om er, kram!

 46. Gud så söt hon är!

  Jag mår inte så bra. Känner mig sjuk och har mens. Blev lämnad för några veckor sen och har knappt överlevt jul och nyår. Men nu är jag på andra sidan av det och hoppas på att smart må bättre så jag kan ta mig till gymmet. Längtar efter att simma, yoga och lyfta tungt.

 47. Jag brukar aldrig kommentera men är en trogen läsare. Brukar inte känna att jag har något att skriva men kikar in någon gång per dag och läser om jag tycker rubriken tilltalar mig 🙂 Vad söta ni är på bilden!
  Har själv en riktig pissvecka med två tentor (straffrätt) och energin i botten. Längtar till helgen då jag ska tentafira som en bör (läs mängder alkohol). Inte superkompatibelt med den här bloggen men ibland är det så efterlängtat hehe.

  Kram på er

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..