ORDBAJS 104739

Hej onsdag! 

Jag har haft en helt ledig dag fram till nu. Så befriande och välbehövligt! Vi sov ända till tio, käkade frukost och sedan liggammade vi i soffan i 45 minuter innan det var dags att gå ut, käka lunch och promenera. Det känns så viktigt att få sådana här helt lediga dagar då jag mentalt koppar ut från jobbet och tillåter mig att bara vara föräldraledig.

I övrigt då? Det ilar en del i axlarna och jag börjar få problem med handlederna. Har någon typ av liten puckel som börjar komma på ena handen och underarmarna känns rätt paj. Gissar att det är mina armbågar som börjar spöka igen av allt lyftande och bärande (skadade dem allvarligt 2013).

Har en liten irritation som flödar i kroppen och är lite pirrig inför flygresan imorgon. Jag, Edith och min koordinator Elin flyger till Malmö för att jag ska föreläsa på ett event. Det blir vår första flygning och bra uppvärmning till i mars då vi och mina föräldrar flyger till Kanada för att hälsa på min lillasyster.

Gudars! Har inte riktigt tänkt på det men det är ändå en ca 12 timmar flygning med mellanlandning. I övrigt så mår jag bra, kanske lite tröttare än jag brukar. Det var lite som att luften gick ur mig lite i måndags (som jag skrev om HÄR). Sedan dess har jag en trög känsla i kroppen. Tänker också på hur enormt påverkade vi blir av vilken inställning vi väljer att ha till saker och ting. Och att inte ta ut det negativa i förskott.

Åhja, nu svävade jag iväg här. Som vanligt när jag ordbajsar. Är lite trött och mellanmjölk idag helt enkelt. Hur mår du som läser? 

ptfia-edith0

En mobilbild från dagens lunch. Lyckades precis fånga Ediths flin när hon sov, inte helt skarpt dock, men ändå gullig bild! Och den där soppan måste jag försöka återskapa. Det var kokosmjölk, röd currypasta, riven vitkål och riven morot. Den var så god att jag knappt kan sluta tänka på den.

Hoppas ni får en fin kväll!

 

 1. Seg men rastlös.
  ”Borde” dra ut en sväng med bebis så vi får lite luft och miljöombyte, men hittar ursäkter.. idag är det för halt tex!
  Blööh. Hamnat i en ond cirkel. Kylan höll oss inne för länge och nu har jag tappat takten så att säga.

 2. Alltså, byt bärsele. Känns som så många offentliga personer bär med babybjörn, är ni sponsrade eller vad är grejen? Som Pt och hälsoprofil borde du verkligen stå för ergonomiskt bärande 😅
  Kan lova att din kropp kommer tacka dig! Du kommer orka bära mer och längre med en bättre sele😊 Tula, ergobaby är några bra prisvärda märken. Babybjörn är dessutom inte ergonomiskt alls för bebis!

 3. Har läst din blogg lääänge och vet att du skadade armbågarna vid för hård träning då du skrivit om det många gånger. Men måste missat vad det egentligen var som hände? Vad var det du skadade – leder, muskler, skelettet? Lite besatt av kroppen, haha. Hoppas det inte börjar kännas värre iallafall! Kram ❤️

 4. Jag är inte heller riktigt på topp. Hade en skitdag igår och återhämtar mig fortfarande från det idag. Njuter av att ta det lugnt och umgås med familjen 🙂

 5. Åh, så härlig det låter! Livet känns ganska snällt just nu, det är inte hysteriskt i skolan denna vecka och det finns tid för att ägna sig åt roligare saker såsom att träna fler gånger denna veckan, laga god mat och fixa diverse saker på att göra listan . Ser fram emot en helg med träningsdejt med vänner, goda middagar och lite plugg efter sovmorgorna. Tack för att du delar med dig av allt, med och motgång, känns så mycket mer ärligt så. Kram!

 6. Skönt att du får slappardagar också där du bara kan vara. Är sjukt imponerad av dig, hur du ror ihop både bebis och jobb. Jag har följt dig i många år men aldrig lämnat någon kommentar förut. Jag kände att det var på tiden att berätta hur bra blogg jag tycker du har. Jag minns när du berättade att du var gravid och jag tänkte va? Precis som jag? Har en fem månaders bebis hemma så jag är en av dom som älskar alla dina bebisinlägg! Älskade dina gravidinlägg också för den delen😉 Hoppas mitt inlägg kan göra dig glad,stolt, och ge dig ännu mer energi till fler blogginlägg..då har jag lyckats. Kan behövas när man byter femte blöjan på raken haha!?! Ta hand om dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..