VECKANS PLANERING

God morgon, måndag! Vi tar en titt på veckan som ligger framför oss. Det är en salig blandning av jobb och bebis. Ser extra mycket fram emot torsdag som är fri från aktiviteter. Kommer antagligen att vara rätt marinerad efter veckans första tre dagar så den kommer lägligt.

Måndag:

Jag inleder veckan med att gästa SVT Morgonstudion vid åtta tiden. Idag pratar vi om motivation, kika gärna! Taxin hämtar oss kl. 06.30 så det blir en tidig morgon för mig och Edith. Därefter tar vi oss till radion för att gästa P5 Sthlm för att prata första tiden med bebis. Sedan promenerar vi hem och beroende på hur Edith sover så jobbar jag en stund.

Tisdag:

Vi tar en lugn förmiddag och promenerar in till stan för att ha ett möte med Plan International Sverige (som jag är ambassadör för). Jag ska intervjua en tjej som är här på besök, ser så mycket fram emot att få träffa henne och höra om hennes arbete. Vid fem möter jag och Edith upp en vän och käkar middag.

Onsdag:

Förutom bebisgos och jobb när hon sover så promenerar vi in till stan för att fixa ögonbrynen och sedan köra postgravid-träning på powerplate hos Hälsopartners.

Torsdag:

LEDIG dag. Ska bara vara hemma och låta Edith styra. Promenad och jag ska passa på att vila med henne mitt på dagen typ. Och köra ett pass på gymmet. Och äta sådant här gött ↓

Fredag:

Pressfrukost för Valio, babysim och lunch med en vän och hennes bebis står på agendan.

Helgen:

Kims päron kommer på fredag så vi ska bara hänga med dem och låta dem njuta av sitt barnbarn. Gissar att vi kommer att äta goda saker, promenera och liknande.

 1. dd skriver:

  sdad

 2. Emilia skriver:

  Hej Fia
  Alltså jag har läst din blogg i flera år, men efter den här bloggflytten känner jag att jag inte kan göra det längre. Det är så mycket reklam mitt i inläggen och så mycket som stör att det är inte så fridfullt och njutningsfullt att läsa dina kloka ord som det var förr.

  Bara en persons åsikt, men jag klarar inte av allt ”tjafs” som texten omges med nuförtiden.

  Hoppas du har en fin dag, kram Emilia

  1. Vad tråkigt att du känner att det inte är värt att läsa såhär direkt. Som med alla flyttar så tar det en stund innan allt faller på plats och som jag sagt så tittar vi på lösningar. Håll ut så försöker vi lösa det så att det blir mer läsvänligt! 🙂 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..