De senaste dagarna i mobilkameran

 

Kl. 08.11 » En nyvaken selfie innan vi klev in i hissen. Jag borde inte bära henne i selen en hel dag innan jag vart hos gyn och kollat upp det jag misstänker är framfall men jag orkade inte kriga mig igenom morgonens rusningstrafik med barnvagn. Folk är inte direkt hjälpsamma. En gång bad jag en man ta några steg åt sidan så jag kunde parkera vagnen på enda stället där det går att parkera vagnar. Hans respons? NEJ. Ställ den där (pekar på mittgången där den dels inte får plats och dels blockar prick allt och alla). Eh. Och detta var inte i rusningstid och det var gott om både sittplatser och ståplatser. Ändå ville han absolut inte kliva åt sidan. Åhja. Sidospår! 

Kl. 10.51 » Efter ett möte på Bonnier om min gamla podcast Ofiltrerat så gästade jag en annan podd. Mer om det sen! Dessvärre så fungerade inte ljudet så vi måste spela in avsnittet igen nästa vecka. 
Kl. 12.12 » Jag, Edith och min koordinator Elin tog oss vidare till Hornsgatan och käkade lunch på Paradiset. Min poké bowl blev dränkt i chilimajonäs. Tur att chilimajonäs är svingott, men det blev ändå lite för mycket av det goda. 
Kl. 14:12 » Jag har precis spelat in en grej för en kund. Ser betydligt tröttare ut än jag är. Edith tuggar på giraffen Kent som vanligt. Sedan tog vi tunnelbanan hem och efter någon timme så gick vi ut på en promenad men var tvungen att vända då det kändes som att livmodern var på väg ut. Alltså. Jag stod och tryckte i ett gathörn och försökte avgöra om jag var tvungen att PETA TILLBAKA MIN LIVMODER. Varför pratar ingen om detta? Är jag den enda som stått ute på gatan och behövt trycka tillbaka min livmoder? Köpte semlor häromdagen samtidigt som det kändes som att livmodern klev ut för att delta. Bisarrt. 
Kl. 08:07 » Hopp till nästa dag, alltså igår! Edith har inte alls gillat att ligga i vagnen den senaste tiden. Det har fungerat fint när hon somnat eller vart svintrött men att lägga ner henne vaken har knappt funkat alls. Bara skrik och gråt och protester. Fattade äntligen att det kanske beror på att hon vill se världen och inte ligga ner. Såklart! Så vi byggde om och installerade sittdelen och hade premiär imorse. Succé! 
Kl. 08:12 » Vi tog båten över till söder. Det är något med att ta båten som ger så mycket välbehag. Det känns som den ultimata vardagslyxen. Fint! 
Kl. 08:19 » Bra morgon att ta en tidig båttur på!
Kl. 08:19 » Fortfarande vaken och fortfarande nöjd! En parantes är hur glad jag blir av mina röda vantar. Vill bära mer färg överlag. 
Kl. 08:20 » Hej då båten och sjöstan! 
Kl. 08:47 » Den här bilden gör inte alls frukosten rättvisa. Jag mötte upp min koordinator Elin på en pressfrukost för Zeta. Passade på att fråga Mr Fernando Di Luca him self om de tagit bort min och Kims favorittapenade ur sortimentet. Vi har letat i alla matbutiker men den är puts veck. 
Kl. 08:47 » Här är hon! Super-Sjödén!
Kl. 11:05 » Efter frukosten kilade vi vidare till Bonnier och samma mötesrum som dagen innan. Lade upp Edith på bordet och träffade en byrå för att prata framtida samarbeten. Hoppas att vi kan hitta på mycket roligt ihop! 
Kl. 12:56 » Efter mötet och efter att ha hälsat på många gulliga kollegor så intog vi vår vanliga soffgrupp (sitter alltid här efter våra besök här) och ammade innan det var dags att packa ihop. Edith kan eventuellt ha lämnat någon enstaka kräka som souvenir i soffan någon gång …  
Kl. 13:24 »Efter att ha stämt av det sista med Elin och fått en glad uppdatering kring ett stort samarbete så promenerade jag och Edith hemåt. 
Har använt min jacka ovanpå bärselen och sjalen vilket fungerat fint, men den har töjt på knapparna så de tre mittersta har lossnat, vilket gör att det nu knappt går att stänga den. Blåsten gjorde att jag höll på att få mjölkstockning men lyckades rädda det genom att amma ur ordentligt när vi kom hem.
Kl. 16:54 » Efter att ha .. ja, vart tar tiden vägen med en bebis? Bytt blöja, ammat, lekt och grejat osv så hängde vi i soffan en stund. Tog selfies som man ju gör ihop. Körde facetime med päronen, käkade en väldigt tidig middag och Edith fick ett bad. 
Kl. 19.03 » Den här glada bruden får avrunda det här inlägget! Edith fick en  ny mössa och ett par uggs av Kim idag. Hon är så redo för Kanada nu! 

Jäsiken så långt det blev. Hoppas ni orkade hänga med hela vägen hit! Nu ska jag göra klart, snart kommer mormor och morfar hit och hänger över dagen. Kram på er!

 

 1. Sandra skriver:

  Hej Fia! Lite vagnfrågor. Hur sover Edith i sittvagnen? Gillar du ergonomisk sittdel? Är ”liggläge” väldigt upprätt?
  Mvh Sandra

 2. Johanna skriver:

  Jag älskar de här inläggen! 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Åh vad roligt att höra! 🙂

 3. Anna skriver:

  Ja jättefin jacka, var har du köpt den?

  1. PT-Fia skriver:

   Den är från H&M! 🙂

 4. Annelie skriver:

  Hej.

  Efter min första förlossning misstänkte jag framfall, gjorde galet ont, visade sig vara en urinvägsinfektion som jag gick med lite för länge. Kan vara bra att kolla upp. Lycka till:)

  1. PT-Fia skriver:

   Tusen tack för att du delar med dig och tipsar! <3

 5. Frida skriver:

  Min mamma har opererats för framfall och jag vet att när jag fick veta det i vuxen ålder så hade jag aldrig hört talas om det eller att hon hade haft problem med det. Hon berättade att i hennes generation så pratade man inte om sånt, vilket känns hemskt tråkigt. Så tycker det känns riktigt bra och viktigt att du och andra tar upp detta som faktiskt är vanligare än man tror!

  P.S. Vart är din jacka ifrån? 🙂 Varje gång jag har sett dig ha den så vill jag genast ha en själv, görsnygg!!

  1. PT-Fia skriver:

   <3 <3 Jackan är från H&M! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..