Ta inga beslut en dålig dag

 

ptfia200
Precis som rubriken lyder – ta inga beslut en dålig dag. Eller för att specificera, ta inga viktiga beslut. Jag var där förra veckan. Hade en sämre dag och det mesta kändes bakvänt, skavigt, krävande och slitigt. Hela jag skavde och stundtals så brände någon tår bakom ögonlocket. Och det enda jag ville var att boka av precis allt. Boka av, boka av, boka av.

Jag dividerade med mig själv och vägde fördelar och nackdelar med varandra. Argumenterade med min inre chef för att försöka övertyga mig själv om att det var det enda rätta, att boka av både det där och det där. Och att tacka nej till Y och genast ta drastiska beslut om X. Men jag hejdade mig ändå och tänkte att det är bäst att jag sover på saken. Och dagen efter? Då ville jag inte boka av en endaste grej. Jag kände mig mer i balans. Var utvilad och på gott humör. Och det där som hade skavt låg nu på rätt plats inom mig. Saker och ting hade fått perspektiv och det där jobbiga hade svalnat.

Jag vill bara påminna om att låt den där dåliga dagen passera. Var i den och lägg dig tidigt. Sov på saken och låt alla viktiga beslut vänta till dagen efter. Eller veckan efter om det behövs.

 

  1. Jonna skriver:

    Kloka du! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..