Tankar från nu

ptfia-frukost-2
Det här är inte klokt. Jag nattade Edith vid ca 19.30 igår. Hon sov till strax före 06 imorse, var uppe knappt en timme med Kim och somnade sedan om med oss till tio i tio. Vi är helt saliga, speciellt eftersom vi hade två vänner över på middag igår och kom i säng först vid halv två. Tacksamheten breder ut sig!

Annars då? Jag sitter i en knäpptyst lägenhet med mina brusreducerande hörlurar och jobbar. Vi testar en ny grej i våra rutiner som jag berättar om i ett inlägg imorgon bitti. Jag är rätt slö i skallen, vilket ändå är rätt gött en söndag som denna. Ska ta en långpromenad med Edith när jag jobbat klart och lufta mig ordentligt. Köpte ju ett gymkort ganska nyligen men insett att jag inte alls trivs på det gymmet så ska byta. Är nog rätt lyhörd för stämningar och det är något med det där gymmet som inte känns helt hundra.

I övrigt så är jag så glad för hänget igår. Två vänner kom över i myskläder och så hängde vi tills kvällen övergick i natt. Det lagades egen bea, Kim grejade fram någon väldigt röd köttbit (jag fick lax) och klyftpotatis. Och vi pratade om att försöka acceptera andras personlighetsdrag, kyrkan, hur maräng kan vara så jävla gott, nya jobb, sömn, grejer från ens uppväxt och en del annat. Fint!

Det var allt för nu! Ska försöka få något vettigt gjort. Tack för att ni finns!

Några bilder från nyss ↓

Smoothie på blåbär, chiafrön, lime, banan, hallon och havredryck. Äggröra med grönsaker. En överbliven croissant från gårdagen som Kim tillslut snodde, chaite och rostat bröd. Och gröt och smoothie till Edith.

 1. Sofie skriver:

  Mysiga bilder! Vad för stol sitter Edith i? 😊

  1. PT-Fia skriver:

   Tripp Trapp från Stokke! 🙂

 2. Sofie skriver:

  Åh, jag tycker det är så mysigt att få se bilder ur din vardag! Om du inte redan har hittat det så finns det bake of croissanter i frysdisken som jag tycker blir riktigt goda efter en kvart i ugnen ☺️

  1. PT-Fia skriver:

   Vad roligt att höra att du gillar! Tack för tips! 🙂

 3. Så skönt att få sova ut och ha en så trevlig kväll med vänner ☺️

  1. PT-Fia skriver:

   Ja, så skönt! 🙂

 4. Sofia skriver:

  Hej! Äter Edith redan mat? Hur mycket?

  1. PT-Fia skriver:

   Hon får testa lite smakportioner av gröt och lite av det vi äter om hon är intresserad av det !:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..