En påminnelse att ta med in i helgen

Hittade en gammal intervju där jag fick den klassiska frågan om vad hälsa är. Mitt svar får bli en påminnelse att plocka med sig in i helgen.

Vad är hälsa för dig?
– Kortfattat så skulle jag nog vilja beskriva det som en strävan efter att försöka skapa balans i livet. Hälsa och balans är inte något vi får och sedan har resten av livet. Det är något som vi dagligen behöver skapa förutsättningar för, och hälsa är att komma ihåg att vara mänsklig.

Berätta gärna. Vad är hälsa för dig? 

  1. Hälsa för mig allt som jag mår bra av! Rörelse, massage, mysa i soffan med pojkvännen, gott vin, ett hårt träningspass, skotta snö, fuldansa, choklad, bada, värma upp en frusen kropp, hitta spända punkter på kroppen och massera tills det känns bra. (Visste inte ens att man kunde ha så ont under fötterna tills jag började massera där). Hälsa är också att resa, umgås med människor jag tycker om, träffa familjen, se en bra film som jag längtat efter osv. Skulle kunna fortsätta hur länge som helst! Kort och gott, allt som jag mår bra av! Tack och hej 😘

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..