Hej från Kanada!

pt-fia-blogg0
Jag är i Kanada! Skrev precis en text på instagram om hur tacksam jag är över den här resan. Har inte tänkt så mycket på det innan pga. fullt upp med allt, men nu när vi är här så är jag så förbannat glad. Känner ett lugn i hela mitt väsen. Vi har noll måsten. Min lillasyster är här. Jag får se henne tillsammans med Edith igen. De hann bara träffas under Ediths första vecka i livet, sedan flyttade Linnéa. Nu är de tillsammans igen. Nu är vi tillsammans igen. Jag och mamma fick inleda semestern på bästa tänkbara vis igår. Linnéa hade bokat in oss på en två timmar lång workshop i yin yoga. Alltså … det kommer ett helt eget inlägg om det. Den klassen bor fortfarande i mig. Andetagen är djupare.

Och vår enda plan idag? Jag ska få massagebehandling av syrran. Hon är bäst. Som min ammande kropp behöver detta. Det här kommer bli rena hälsoresan. Det enda som står på vår agenda är slalom på onsdag, någon hike i bergen, en till massage, långa promenader, äta saker, få sol på näsan, yoga och hänga. Har spanat in en klass med Restorative yoga på fredag som jag vill gå på.

Ja, ville bara in och säga hej. Mår så bra. Njuter av att få vara här. Tänkte på det igår, att jag är så tacksam för att livet ser ut såhär. Att jag har möjlighet att resa iväg och hälsa på min syster vart hon än i världen vänder (tidigare Schweiz och Australien), att jag inte behöver fråga någon chef om semester och dylikt. Att jag har den här friheten.

Gud, nu får det räcka. Blir nästan blödigt. Men är så tillfreds. Kram på er!

 

 1. Natta skriver:

  O jag bli helt blödig av o läsa ditt inlägg haha.. men helt rätt, man ska vara tacksam och njuta av nuet. Du o din syster verkar ha en så himla fin relation <3

 2. Sååå härligt och din glädje smittar av sig! Jag gillar ärliga bloggar vilket är anledningen till att jag följer dig, men ibland kan det bli lite för mycket ”negativt” och för min del kan jag känna att jag blir mer upplyft av sådana här inlägg.

  Tack!

 3. Anna skriver:

  Låter helt fantastiskt! Inget gör mig så rik som att ha en syster som bästa vän. Evigt tacksam för det och sätter perspektiv om vad som är viktigt i livet!
  Fortsätt njut, det är du så värd! 🙂

 4. Men åh så härligt! Ta tillvara på tiden och njut <3

 5. Anna skriver:

  Åååh blir så avis att du ska få massage av Linnea. Världens bästa massage alla kategorier någonsin, hon räddade min kontorsstela kropp och hur jag överlever som småbarnsmamma utan hennes nypor är ytterst oklart 😁 njuuuuuut (även fast jag vet hur ont de gör *fniss*)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..