Dagens lästips!

Semesterläsning! Jag är i Kanada och hälsar på min syster och passar på att njuta av lite ledigt. Jag har därför samlat ihop några inlägg från arkivet som kan vara värda att läsa igen. En slags favorit i repris! Det kommer ett nytt varje dag klockan 06.00. Plus att det såklart kommer flera inlägg härifrån Kanada med!

Gullig lillasyster ↑

Syrran skrev ett inlägg om sin relation till stress som var så jädra bra. Kan inte sätta fingret på exakt varför jag tycker om det inlägget så mycket, men jag vill rekommendera er att läsa det.

Och kanske vill du formulera ett liknande brev till din egen stress?

Stressen, jag behöver prata med dig!

Jag vet att jag inte kan vara utan dig, att du i vissa situationer hjälper mig och får mig att klara av saker som jag annars inte skulle. Det finns stunder där du pushar mig, gör mig alert, observant och effektiv.

Stunder där du kan få mig att springa fortare, lyfta tyngre och prioritera det absolut viktigaste.

Men det finns också stunder där du inte gör gott för mig. Du får mig att …

Läs hela inlägget HÄR!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..