Jag vann!!

HALLÅ! Jag fick nyligen veta att min blogg utsetts till Sveriges främsta hälsoblogg!! Det är Cision som rankat Sveriges främsta hälsobloggar och jag är överst på listan. Placeringarna grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Så förbannat roligt, fint, värmande, sporrande, glädjande och allt allt allt!

Tack! Tusen, tusen, varma tack! Jag är inne på mitt åttonde år med den här bloggen och tänker rätt ofta att nu är det nog snart över, nu har jag gjort mitt. Men så kommer det en sådan här utmärkelse, någon förfrågan eller ett läsarmail som gör mig helt pirrig. Och så tänker jag att jag får nog vara med ett tag till ändå.

Jag hoppas att ni märker hur mycket ni som läser betyder. Jag hoppas att min glädje för det jag gör lyser igenom. Jag hoppas att ni känner min tacksamhet. Utan er läsare har jag inget jobb. Tack för att ni finns och tack till Cision och utmärkelsen!

Läs mer här

 1. Elsa skriver:

  och grattis såklart!!! 😅

 2. Elsa skriver:

  Följer dig främst på Instagram, men klickar in här och läser ikapp allt med jämna mellanrum ändå. Gillar mixen och det sunda hälsotänket. Fina bilder osv 👌 Att jag själv alltid varit aktiv och tränat mycket, haft en utmattning tidigare och nu väntar barn gör ju relaterandet starkt. Keep up, me like! Kram

 3. Linnea skriver:

  Nej! Hoppas det aldrig blir ”över” för dig. Din blogg är helt fantastisk. Brukar alltid se till att avsluta men ett inlägg från dig när jag läser några blogginlägg på kvällen, för då vet jag att jag somnar med en härlig känsla i magen och hela kroppen. En känsla av balans och feelgood! Tack för det<3 Och grattis till en välförtjänt utmärkelse!

 4. Emma skriver:

  Stort grattis! Jag får inspiration till en hälsosammare liv och snällare förhållningssätt till mig själv precis i rätt stunder genom din blogg och orden på instagram. Senaste gången var precis nu, innan denna helg när du påminde om att byta ut ”jag borde” mot ”jag skulle må bra av”. Det kan ha räddat mig från en ny släng av magkatarr av stresskäl. Tack och åter tusen tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..