En lista med tips!

/ Inlägget innehåller reklam för amelias resor /

Tipsa om något, vad som helst!

Använd det finaste du har till vardags. Många av oss har en tendens att spara det finaste till speciella tillfällen, med risk för att det då aldrig blir använt. Gör tvärtom! Ha finporslinet varje dag, ta den där fina karaffen till helgens frukostar, ha de finaste örhängena till jobbet och så vidare.

5 tips för en mindre stressad morgon:

» Packa väskan kvällen innan.
» Förbered frukosten så långt det går. Typ ladda kaffebryggaren, ta fram mixern till smoothie, lägg havregryn i blöt osv.
» Snooza inte. Kliv upp direkt klockan ringer!
» Gör dig helt klar med ev. dusch och fix först. Ät frukost sedan.
» Dra några djupa andetag och skvätt iskallt vatten i ansiktet. Och sträck på dig som en katt i sängen.

3 tips som stärker:

» Lägg fokus på baksidan när du styrketränar. Våra kroppar behöver det.
» Öva på att använda ordet nej. Säg inte ja för att det förväntas. Säg nej när du inte känner för det.
» Knipövningar! Alltid viktiga.

Vad tipsar du om när någon vill göra sin lediga dag extra härlig?

Gå upp riktigt tidigt, gå till närmaste bageri, köp färskt bröd och haffa någon papperstidning på vägen. Gör en riktigt god frukost. Lägg bort telefonen och sitt riktigt länge. Brygg kaffe flera gånger. Flytta över till soffan och fortsätt med någon tidning där. Och det bästa av allt? När du tröttnat så är klockan ändå bara typ 09 eller så eftersom du gick upp tidigt. Bra start på en ledig dag!

Tips om något igen, vad som helst!

» amelias deluxehelg! Det är en helg som är fullmatad med inspiration. Förutom att jag själv är med och kör två träningspass, så blir det vinprovning, föreläsningar (bland annat med Martin Melin om självförsvar), ”gör om mig” osv. Läs mer här!

Viktigaste tipset du fått:

”Var där du är när du är där och gör det du gör när du gör det” – Det klokaste någonsin.

  1. Julia skriver:

    Hej Fia!

    En annan fråga som inte hör till inlägget men som jag kan tänka mig att fler än jag funderar på. Min partner är väldigt träningsintresserad, han räknar kalorier, deffar, bulkar osv. Jag har lätt att få dumma tankar mot min kropp, känna att jag väger för mycket trots att jag är helt normal, jämföra mig och känna att jag också borde vara ”nyttig”. Och då äter jag öndå hälsosamt mesta dels och tränar ca 4-5ggr/vecka. Hur ska man förhålla sig till detta och skapa en bra balans för mig när man lever tillsammans med honom? Har du något tips?

    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..