Hemma igen!

En skärmdump från insta stories. Hej från Amstedam!

Nu är vi hemma igen! Jag känner mig någorlunda utvilad eftersom både jag och Edith sov 15 timmar i natt. Kände mig som pånyttfödd när jag vaknade. Hur fantastiskt det än varit i Kanada så är det alltid skönt att kom hem, speciellt nu med Edith. Och nu är det påsk! Tycker så mycket om påsken i och med att det mest innebär lediga dagar. I år är vi bara hemma och hänger. Det är en sådan lyx att få fyra lediga dagar efter en resa.

Gud, jag är nog lite jetlaggad ändå. Har skrivit om det här inlägget flera gånger och känner inte att jag får till något vettigt. Det får vara så. Ville mest in och säga hej och tacka för alla kommentarer. Har inte svarat på dem när vi vart borta men nu är det snart som vanligt igen.

Hoppas att ni får en härlig ledighet! Det kommer ett recept på den godaste desserten någonsin sen, perfekt till påskmaten. Kram!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..