Recept till påskbordet

fika-recept
Vi är bara hemma och tar det lugnt i påsk så tänkte passa på att baka en del. Någon form av bröd, chokladbollarna med min bok PT-Fias tio i topp och banankaka står på min lista. Får se vad som hinns med. Och eftersom det är påsk så passar jag på att lyfta några av mina recept igen. De passar fint till påskbordet ↓

recept-pt-fia
» Enkelt godis med banan och jordnötssmör

chokladtryfflar med svarta bönor
» Chokladtryfflar med svarta bönor

chokladbollar-med-dadlar
» Chokladbollar med dadlar

hasselnötsbollar
» Hasselnötsbollar

nötkakor recept
» Världens godaste nötkakor 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..