Veckans planering

Två halvkassa mobilbilder från min första 30 års present – Afternoon tea på ett slott i Kanada förra veckan. 

Hej ny vecka! Visst identifierar jag mig som en sådan som tycker mycket om att jobba – men jädrar vad gött det är att vara ledig. Att bara vara hemma med min man och bebis en hel påsk har vart så behagligt att en knappt vill göra något annat. Och det finns få saker som smäller högre än lediga måndagar.

Såhär ser veckan ut ↓

Måndag: Ledigt som i röd dag så jag passar på att jobba undan det jag missat i Kanada. Får ofta mycket gjort när jag vet att andra är lediga. Beror nog på att jag kan slappna av och fokusera utan press. Skriver blogginlägg och ägnar resterande timmar åt att hänga med familjen.

Tisdag: Min koordinator Elin kommer hit för att hjälpa mig att fota ett samarbete och jag ska ta Edith till BVC för att prata ev. allergier och förhoppningsvis ta vaccin mot mässlingen. Vi åker på träningsresa till Kreta i maj och bröllop i Italien i juni så därför behöver hon ta det tidigare. Tror de att hon är allergisk (mot mjölkprotein eller ägg) så kommer vi att få skjuta på det.

Onsdag: Möte angående min podcast Ofiltrerat som jag ska ta upp igen (så roligt!). Och möte med TV4 och en samarbetspartner som jag är ny ambassadör för 2018 (ännu roligare!).

Torsdag: Precis som på tisdagen så kommer Elin hit för att hjälpa mig att fota ett samarbete.

Fredag: Min födelsedag! Jag fyller 30 år! Gud. 30 bast alltså. Jag har länge velat fram och tillbaka om jag ska fira eller ej men känner inte att jag har en stor fest i mig så nära inpå bröllopet (vi gifte oss i augusti 2016). Får ta igen det med en rejäl skiva när jag fyller 32 eller så. Tre vänner kommer hit och käkar på kvällen, det räcker gott just nu.

Helgen: Min familj kommer hit för födelsedagsbrunch. Ska göra en riktigt rejäl som vi kan plocka av i många timmar. Längtar! Utöver det så har jag noll planer vilket känns så skönt.

 

 1. Blev ni rekommenderade av BVC att ta MPR-vaccinet redan nu? Edith är bara några dagar äldre än min son men här (i Halland) ville de inte ge vaccinet innan tidigast 9 månader, resor till trots. Bara intressant att höra hur det fungerar i andra landsting. Vi åker till Lanzarote i nästa vecka och hoppas så klart att vi kommer hem utan smittor. Sedan får vi se om han får ta sprutan inför sommarens resor.

 2. Blev ni rekommenderade av BVC att ta MPR redan nu? Edith är bara några dagar äldre än min son, men här (i Halland) vill de inte ge MPR innan tidigast 9 månader, resor till trots. Bara intressant att höra hur det fungerar i andra landsting.
  Vi reser till Lanzarote nu i nästa vecka och håller tummarna för att vi slipper eventuella smittor. Får se om han får lov att ta sprutan inför sommarens resor sedan.

 3. Anna S skriver:

  Hej Fia!
  Tack för en härlig blogg!
  Vår äldste son var komjölksprotein allergiker – diagnos vid 3 månader – och han fick ta MPR sprutan strax innan 9 månader eftersom vi skulle till Italien. Vi fick gå till en vaccinationsklinik och sen ta MPR sprutan vid 18 månader inom ramen för ordinarie program. Det här är 6 år sedan (han är född 2012) och rekommendationerna kan ha ändrats – hoppas ni får bra svar!

  1. PT-Fia skriver:

   Tusen tack för att du delar med dig hur det var för er!

 4. Linnea skriver:

  Känner igen att det är skönt att jobba ostört när andra inte gör det. Men inte så bra att kombinera med vanligt 8-17-jobb. Så jag måste nog hitta andra strategier än helg o nattjobb nu efter utbrändheten. Eller sluta ha en vanlig anställning, men det vågar jag nog inte.
  Tack för bra inlägg!

  1. PT-Fia skriver:

   Tack för att du delar med dig och för att du läser. Ta hand om dig! <3

 5. Härlig vecka, vad består den ultimata brunchen av? ☺️

  1. PT-Fia skriver:

   Kommer upp på bloggen! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..