Veckans träningstips!

God morgon, onsdag! Den här veckan går så förbaskat snabbt, vilket ändå är gött. Bara två dagar kvar tills jag blir vuxen på riktigt (födelsedag osv). Vill skriva ett inlägg om vad livet lärt mig hittills, måste bara komma på något roligt format.

Ett annat inlägg som jag ska göra är ”ett foto i timmen”. Fotar det idag och har ställt klockan på tjugo över varje timme så får vi se vad det blir för något av det. Har även ett önskeinlägg om Ediths läggningsrutiner och sovvanor att skriva. Har ni fler önskemål så hojta! MEN, det var ju inte alls det här jag skulle prata egentligen. Här är veckans träningstips i gif:ar! Är det något ni gillar och vill ha mer av?

Den första här ovan är alltså en typ av ”kräla runt och utmana din rörlighet”. Klättra ut åt sidan, framåt, bakåt och allt du kan, så snabbt och smidigt du kan.

Den nedan är ett kroppslyft där du aktiverar ländrygg, rumpa, överkropp och rörlighet. Tempot i gif:en är på tok för snabbt så tänkt att du gör övningen låångsamt. 

Lycka till!

 1. jes skriver:

  Testa att ha med fler del-bilder i gifen för att få ett mindre ryckigt intryck?

  Jag tycker det är ett superbra sätt att visa övningar, speciellt för en som ‘är visuell’ i sin inlärning och inte alltid kan/vill titta på klipp!

 2. Gillar verkligen när man får tips som den översta övning, lite ovanlig men rolig övning som känns mer som lek än träning. Det gillar jag!

 3. C skriver:

  Jag skulle gärna läsa ett inlägg om styrketräning på gym. Du som är utbildad PT, hur förelår du att man lägger upp ett styrkepass på gymmet? Och hur tränar du själv när du är på gymmet? Kram och tack för en jättebra blogg!

 4. Jag vill gärna läsa det där inlägget om att förbereda kroppen inför en graviditet, som jag vill minnas att du nämnt tidigare. Eller har jag kanske missat att du redan publicerat det? 🙂

  Tack för en superfin blogg, du gör ett toppenjobb!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..