Nyhet! Kom och träna tillsammans med mig!

Hallå hej nyheten! Jag har funderat på det här länge men av någon anledning hållit på det. Men vad har jag egentligen väntat på? Ingenting. Nu gör vi det bara!

Tänker att det blir en rolig grej såhär när solen börjar komma och många av oss känner ”jag vill uuuuuuut” efter en hel dag inne. Då passar det extra bra att ses en timme och aktivera kroppen! Jag lovar att utmana er på många olika sätt. Vi kommer att utgå från Parkteatern i Vitabergsparken och utsätta oss för diverse träning. Mitt mål är att ni ska få någon aha-upplevelse, ha skitroligt och bli inspirerade till att träna på andra sätt än ni är vana.

Min koordinator Elin är med och håller koll på eventuella väskor och värdesaker. 

Frågor? Hoppas ni vill vara med! Det är begränsat antal platser så först till kvarn. Det här blir så roligt!!

 

  1. Hej! Spelar det någon roll hur en fysiska tillstånd är, dvs måste man vara vältränad? Sen undrar jag när du säger två dagar de två sista veckorna, vilka dagar är det då?

    1. Man behöver absolut inte vara vältränad på något sätt. Träningen passar alla och går helt att anpassa efter egen nivå! 🙂 Det kommer läggas till träff på måndagar de två sista veckorna! Hoppas vi ses! 🙂

    1. Om du känner dig bekväm att vara med, är van att träna sedan tidigare och har gått på efterkontroll och fått ett ok från barnmorskan anpassar vi såklart så att du kan vara med. Du får känna efter och ta det beslutet så att det känns bra för dig. Det är då också viktigt att du känner dig bekväm med att vara väldigt tydlig med vad som fungerar och känns okej/inte känns okej så att vi kan anpassa till din nivå. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..