Nyhet! Kom och träna tillsammans med mig!

Hallå hej nyheten! Jag har funderat på det här länge men av någon anledning hållit på det. Men vad har jag egentligen väntat på? Ingenting. Nu gör vi det bara!

Tänker att det blir en rolig grej såhär när solen börjar komma och många av oss känner ”jag vill uuuuuuut” efter en hel dag inne. Då passar det extra bra att ses en timme och aktivera kroppen! Jag lovar att utmana er på många olika sätt. Vi kommer att utgå från Parkteatern i Vitabergsparken och utsätta oss för diverse träning. Mitt mål är att ni ska få någon aha-upplevelse, ha skitroligt och bli inspirerade till att träna på andra sätt än ni är vana.

Min koordinator Elin är med och håller koll på eventuella väskor och värdesaker. 

Frågor? Hoppas ni vill vara med! Det är begränsat antal platser så först till kvarn. Det här blir så roligt!!

 

 1. Sanna skriver:

  Finns reserv/avhoppsplatsen kvar??

  1. PT-Fia skriver:

   Ja! Vi fick ett avhopp igår! Du är välkommen! 🙂

 2. Sanna skriver:

  Finns reserv/avhoppsplstsen kvar?!

 3. Alltså precis vad jag behövde…. jag har anmält mig!! 💛

 4. Vera skriver:

  Åååh vad kul det låter, synd att jag inte bor i Stockholm! 😊

 5. Louise skriver:

  Vilken fantastisk grej! Synd att man bor för långt bort 😝

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..