Helgen i bilder!

Jag fyllde ju 30 år förra fredagen och Kim hade bett mig att boka in den här helgen i kalendern. Utan att få mer information än vad jag skulle packa så satte vi oss i bilen och körde söderut. Han tog mig till Mariefred! Som jag har tjatat om att jag vill åka hit. Har eventuellt också försökt argumentera för att vi någon gång ska bo här, utan att ens ha varit här, så förväntningarna var höga.

Och vi möttes av sommaren! Det var 17 grader i luften och riktigt hett i skuggan. Vi checkade in och gick ut för att äta lunch. 

pt-fia-helg-i-bilder
Gick rakt ner till vattnet och känslan av semester kom över mig. Såg en skylt om strömming – taget!
Beställde in två strömming med potatismos och blev glad över att det var klumpar i moset. Kiosklagat! 
Efter lunchen gick vi en slinga och jag ville promt ha en cappuccino som sällskap. Har lite dille på dessa! Tog även sju bilder som den ovan, hur svårt kan det vara?
Efter promenaden och amning på en bänk (första amningen utomhus!) placerade vi oss på värdshusets altan för att ta in solen. Ju längre vi satt där desto mer kläder åkte av. Solen gassade och till slut fick vi gå in eftersom vi inte hade solhatt till Edith och skuggan inte vagnen inte kändes tillräcklig.
Kim hade också bokat en massage till mig så fick kila iväg på den. Så gött! Kim smsade att han och Edith satt ute i solen när jag kom tillbaka och frågade om jag skulle komma dit. Skrev ”snart” och vilade en stund på sängen. SÅ GÖTT. 
Sedan satt vi ute tills det var dags att käka. Jag var fortfarande helt mör efter min massage.
Klockan 18 satte vi oss till bords. En annan familj hade fyra barn. Så imponerad! Jag åt en toast skagen till förrätt, något vegetariskt med svamp och rotfrukter till varmrätt, en ostbricka som mellanrätt och en dessert med choklad, kola och mandel. Plus brödet som var svingott. Knäppte upp byxorna redan innan ostbrickan. 
Vi satt i två och en halv timme och Edith var en stjärna. Inte ett gnäll under hela tiden. Vi varvade mellan att ha henne i stolen med sina leksaker, sitta i vårt knä, gå runt på upptäcktsfärd, prata med bordsgrannarna som var väldigt gulliga och greja med servetterna.  
Klipp till dagen efter och frukost! Här var Eddan inte lika nöjd så vi turades om att äta.
Bestämde att vi skulle njuta av söndagen och inte skynda hem så tog en promenad bort till Gripsholms slott.
Tog en bild på Kim när han gick till några kanoner och ropade ”titta åt höger annars ser man ditt hål i håret” i ett försök att vara omtänksam. När vi gick därifrån utbrast han ”Eh. Och du snackar om hål i håret?!” och tog en fin bild på mitt bakhuvud. Kul! ↓
Mariefred! ↓
Sedan upptäckte jag att klockan var alldeles för mycket eftersom jag var tvungen att jobba på eftermiddagen så vi packade in oss och körde hem.
Tack älskling för den här helgen!

  1. Hej!
    Har fått uppfattningen att du är väldigt avslappnad angående alla råd kring bebisar.
    Så jag undrar om du ammade efter massagen? (Med tanke på slaggprodukter) Jag hade behövt några lugnande ord om detta då jag är en sån person som ibland kan låta tankar/oro dra iväg med mig.

    Jag uppskattar att du delar med dig av ditt liv med bebis för det hjälper mig att slappna av kring sånt här🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..