I annonssamarbete med PAULúNS

Jag är ny ambassadör för Paulúns!

/ Annonssamarbete med Paulúns /

Nu får jag äntligen berätta att jag är Paulúns nya ambassadör! Det känns så förbaskat roligt att få utveckla vårt samarbete till ett ambassadörskap!

Jag har ätit Paulúns produkter sedan långt innan vi började samarbeta tillsammans så när den första frågan kom så var det enkelt att tacka ja. Vi har jobbat tillsammans sedan 2015 när bloggen låg på Metro Mode och vi har bland annat spelat in flera filmklipp med recept tillsammans.

3 anledningar till att jag väljer att jobba med Paulúns
» 
De kommer med goda och intressanta nyheter som gör hälsosam mat tillgänglig för flera.
» De vill inspirera till hälsosam mat men är också emot pekpinnar och strikta förbud.
» De gör färdigmat (som t.ex. Superbowl och sopporna) som är gjorda på få och bra ingredienser och inga tillsatser. Plus att de smakar bra, vilket inte är en självklarhet när det kommer till färdigmat.

Eftersom det här är ett större samarbete
som sträcker sig över hela året så kommer vi att göra fler roliga saker ihop. Och hörni, er input är viktig för mig. Vad tycker ni vore roligt att se och få ut av det här samarbetet? Vill ni ha rörligt innehåll eller vanliga inlägg? En mix av båda? Vill ni ha recept med produkterna? Se något bakom kulisserna? Ha en tävling där typ 10 personer kan vinna en årsförbrukning granola (heheh, #dröm)? Ge gärna förslag!

Jag vill inleda det här samarbetet med att presentera Paulúns nya Proteingranola. Den har alltså 45% mer protein än genomsnittet inom granola. Proteinet kommer från mandel, pumpakärnor och ärta, är rik på fibrer och har inget tillsatt socker.

Granola är såklart gott på det klassiska sättet – med yoghurt eller filmjölk, men det godaste måste ändå vara att strössla den över smoothie eller gröt! Både smoothie och gröt behöver något krispigt för att lyfta, alltså är granolan bra. 

Recept gul smoothie

ca 2 stora glas

1 paket fryst mango
1 banan
1 passionsfrukt
ca 2 dl havredryck
en skvätt pressad citron
1 dl Paulúns Proteingranola

Gör såhär: Gröp ur passionsfrukten och lägg alla ingredienserna i en mixer. Mixa samman till önskad konsistens och häll upp i glas. Toppa med proteingranolan och servera direkt!

Recept en lite roligare gröt 

ca 1 portion

1 dl rågflingor
1 tsk chiafrön
1 krm salt
2,5 dl vatten
2,5 dl havredryck
2 torkade osvavlade aprikoser
1 dl Paulúns Proteingranola
Havredryck och bär till servering

Gör såhär: Rör ihop ingredienserna. Klipp ner aprikoserna. Koka upp och låt puttra på svag värme i ca 5 minuter. Häll upp i en skål, strössla över proteingranolan och servera med havredryck och bär.

Recept yoghurt med granola och kardemumma

1 skål

3 dl naturell yoghurt
1 krm kardemumma
1 dl Paulúns Proteingranola
1 dl blåbär
2 msk sesamfrön

Gör såhär: Häll blåbären i en skål. Häll över yoghurten och strössla över kardemumman. Toppa med sesamfrön och Proteingranolan. Servera direkt!

Läs mer om granolan här! 

 

 1. Natta skriver:

  Åhh vad kul! Jag uppskattade verkligen dina videor du gjorde med paulun tidigare och hade gärna sett nått liknande. O tävlingar är ju alltid kul 😂

 2. lisa skriver:

  Jaaaa, tävlingar!!!

  1. PT-Fia skriver:

   Tack för feedback! 🙂

 3. Sara skriver:

  Glömde också säga att dina recept alltid är kul att läsa!

  1. PT-Fia skriver:

   Tack, värmer att höra! 🙂

 4. Recept med de olika produkterna skulle jag vilja ha. Några av de recepten kan gärna vara i rörligt innehåll där det tillagas. Även en mix av olika typer av inlägg skulle vara roligt, t.ex. rörligt innehåll av recept i ett inlägg och vanligt inlägg i ett annat.

  1. PT-Fia skriver:

   Tusen tack för feedback och idéer! 🙂

 5. H skriver:

  Åh, jag älskar Paulúns! För mig som inte tål gluten är deras glutenfria granola en räddare. Det är den enda glutenfria granolan jag vill stoppa i mig med tanke på att den är utan tillsatt socker och konstiga tillsatser och dessutom smakar fantastiskt gott. Det är förvånansvärt svårt att få tag i bra glutenfria produkter på marknaden idag och därför är jag så glad för Paulúns. Så för min del skulle jag gärna läsa mer om deras glutenfria sortiment. Men även recept och vanliga inlägg om deras produkter med lite tips på hur man kan använda dem skulle jag uppskatta.

  1. PT-Fia skriver:

   Vad roligt att höra! 🙂 Tusen tack också för feedback och idéer! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..