Vad ska vi göra den här veckan?

Måndag och jag känner mig rätt sliten i kanterna. Har haft svårt att koppla av och somna de senaste nätterna och upplever att jag somnar ordentligt först mot morgonen. I lördags tittade jag på klockan halv tre sista gången … inte skitbra. Det är som att tankarna fortsätter ticka på och jag har svårt att komma ner i varv. Det är inte så konstigt eftersom jag nu egentligen aldrig är ledig vilket inte är bra. Antingen så jobbar jag eller så jobbar jag samtidigt som jag har med Edith eller så har jag Edith. Det är inte någon stund som är bara att vila eller hänga själv. Jag och Kim smsade om det senast imorse och insåg att vi måste ändra det så jag får en chans att återhämta mig. Nu blev det sidospår! Det jag egentligen skulle skriva om är den här veckans planer. Såhär ser det ut:

Måndag: Imorse kom min koordinator Elin hit för att hjälpa mig att spela in ett klipp till ett samarbete. Vi har även gått igenom en del grejer och nu är hon ute och går med Edith så jag får jobba. Ikväll ska jag bara ligga i soffan och lägga mig tidigt.

Tisdag: Ska till Lindex Showroom på förmiddagen, sedan ett lunchmöte och sist fixa ögonbrynen hos Felicia. Sedan promenera hem och vila så gott det går. Kanske jobba en stund på kvällen men annars ta det lugnt.

Onsdag: Möte hos Bonnier om träningsresan som vi ska på om några veckor. Klockan 17.30 är det premiär för min grupp som jag kör utomhusträning med några veckor framöver! Ser så mycket fram emot det här! Det finns EN plats kvar pga. ett sent avhopp om någon är sugen på att köra. Maila då till info@ptfia.se Mer information här! 

Torsdag: Inspelning av min podcast Ofiltrerat som kommer igen! Hurra! Två av de första gästerna är Camilla som står bakom Bloggbevakning och UnderbaraClara. Ser så mycket fram emot att få sitta ner med dem. Vad vill ni veta om dem? Några önskemål på frågor?

Fredag: Information om tänder på BVC. Och till lunch lämnar jag Edith hos Kim för att träffa några kollegor på Bonnier. Första gången som Edith inte är med mig och ser faktiskt fram emot att få äta en lunch i lugn och ro. Efter lunchen hämtar jag upp henne och passar på att titta på sommarkläder till oss båda för resan som väntar.

Helgen: Inga planer! Eller jo: Planen är att vila. Ladda batterierna. Och få lite egentid. Förhoppningsvis läsa på balkongen om det är härlig väder. Och på söndag blir jag upphämtad av min Ida, vi ska käka brunchen som jag fick i födelsedagspresent.

 

  1. Vore intressant att höra hur Camilla står ut med att ha ett jobb som går ut på att klanka ner på andra. Varför gör hon det och hur mår hon egentligen som person? Ska bli väldigt intressant att lyssna på!

  2. Ser fram emot att ses 👍👍😁😁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..