Vill du ha recept till veckans matlagning? Titta hit!

Eftersom det verkar ha kommit en del nya läsare sedan jag flyttade till amelia så vill jag presentera goda grejer som finns i bloggens kategorier. Vi kör direkt!

I kategorin frukost finns (bara ….) 267 inlägg som handlar om frukost. Japp! Det är en alltså mängder med recept, inspiration till bruncher och frukostar och en del kärlekshyllningar till dagens godaste måltid. Där ser du en del sådant här: 

frukostptfiak
frukostptfia

Du hittar även recept som de här:

» Granola med mörk choklad och salta mandlar

» Smoothie med blåbär och apelsin

» Världens godaste gröt 

pt-fia
I kategoriernaglutenfritt”, ”vegetariskt” och ”smoothies” finns recept som är precis det. Det ska tilläggas att det finns betydligt fler recept som är glutenfria, vego osv än just de som ligger i kategorierna men jag har slarvat en del med märkningen så fler ligger antagligen i ”lunch och middag” och ”frukost”. Det är inte så krångligt som jag nu fick det att låta. Lovar!

I kategorin ”lunch och middag finns 203 recept att gå loss i. Kan inte garantera att ALLA bilder är kul, kvalitativa och inspirerande men please, det var lite annat i bloggvärlden 2011. Titta på den HÄR liksom. 

Efter lunch och middag vill man ibland ha något sött. Sådant finns också här! Det kan vara så att olika varianter av pavlova upptar ungefär 25% av det utrymmet men det bjuds även på den saftigaste banankakan (hemligheten är att vispa äggvitorna separat), världens godaste kladdkaka (som är perfekt kladdig) och chokladbollar med dadlar, sötsalta nötter och massor med annat. 
Och vill man bara typ, titta på goda saker jag ätit i livet (det kanske finns någon mer som gillar allt som har med mat att göra) så finns det en kategori som heter ”matporr” som bjuder på allt från en picknick i Antibes, till ”sådan har jag ätit sedan sist”, ”10 goda recept till helgen” och liknande. 
Det här var alltså världens längsta inlägg om allt som har att göra med mat. Kul!

Juste! En kategori med mellanmål finns också. Här! 

  1. Åh, tack för guidningen!

    Höll för övrigt på att spotta ut kaffet i skratt när jag såg ”HEJ SPENATEN!” hahaha, TACK för att du delade med dig av det härliga inlägget. ♡

    1. PT-Fia skriver:

      Hehe 🙂 Roligt att du gillar! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..