10 saker jag vill göra men aldrig hinner

01. Gå igenom garderoben och verkligen SE vad jag äger för kläder. Och prova dem och kombinera dem på nya sätt för att få inspiration av det jag redan har. Nu ligger allt i högar och det är inte någon ordning. Vill helst rensa ut halva eftersom jag bara använder en tredjedel, så onödigt att ha mängder med kläder som bara finns till.

02. Boka tid för ansiktsbehandling. Det var så längesedan sist. Vill unna mig detta.

03. Göra en mapp i datorn som heter ”Edith” där jag samlar alla bilder som är värda att spara och är typ 1, eller max 3, från varje tillfälle. Sitter nu mer tjugo bilder som är typ samma. Vill rensa bort de dåliga och bara spara de riktigt fina. Och göra en fotoböcker av dem.

04. Göra fotoböcker.

05. Rensa skafferiet och laga mat utifrån vad som finns. Jag säger ofta att vi ska göra detta, ändå blir det att vi handlar och lagar något som vi är sugna på eller rätter man återkommer till.

06. Raka benen varje vecka. Rakade dem för första gången sedan typ i somras (skojar inte ens) när jag och syrran var på spa i två timmar nu i Kanada. Kände mig så nöjd tills jag upptäckte att håren var så yviga att hyveln hade klarat typ hälften. Myz.

07. Rensa datorn. Vilken befrielse.

08. Läsa alla tidningar som ligger i korgen och väntar.

Ah! Den gemensamma nämnaren är alltså att jag vill rensa saker. Rensa livet. Hur kan det vara så befriande att få rensa? Jag älskar det. Är en sådan som måste städa upp i hemmet innan jag kan sätta mig och fokusera när jag jobbar hemifrån (har dock fått släppa på det sedan Edith kom pga hinner inte). Det är som att ens axlar sjunker några centimeter varje gång man rensar något. Befriande.

Vad vill ni göra men aldrig hinner?

 

 1. Jah skulle kunna skriva under på varenda punkt, haha! Allt det du skriver är saker som står på min ständiga todo-lista som aldrig blir kortare. Min förhoppning är att en del av detta ska bli av i sommar, då min sambo ska ta ut en del föräldraledigt i samband med semestern så vi får 7 hela veckor ihop. Så slipper jag stressa när bebisen sover eller få dåligt samvete för att jag inte är 100% fokuserad på henne när hon är vaken. Jag hoppas du får gjort en del av det du önskar, det gör så gott för själen 🙂

 2. AH skriver:

  Ta kontakt med vänner jag träffar alldeles för sällan, vänner som ger energi och inte tar. Din punkt äta upp det som finns i skafferiet och inte bli tvungen att kasta när jag rensar och upptäcker att det blivit gammalt. Rensa är alltid så skönt, man samlar tyvärr på sig en massa. Just nu klädbantar jag, inga klädköp om det inte är ett måste. Gå en kurs i något jag själv tycker är kul. Sortera in mina nya foton i album, ja jag framkallar fortfarande och när barnen var små sorterades fotona in så fint i datumordning. Plugga språk för skojs skull. Tränar gör jag redan, och nästan varje dag tar jag även en välbehövlig promenad på lunchen så lite dans saknar jag.

 3. Jag vill hinna/orka träna 4 gånger i veckan och njuta av det! Inte bara ”riva av” ett pass och ha en tid att passa. Kunna fokusera och ta min tid!
  Och så önskar jag att jag hade tid att göra matsedlar och veckohandla! Inte stressad rusa in på Ica och köpa det nödvändigaste innan barnen hämtas på fritids. Och ändå glömma hälften. Varje gång

 4. Jag vill träna mer pilates och stretcha mer. Jag vill lägga ut en massa på försäljningssidor. Sälja av alla smycken som jag gjorde under min tid som egenföretagare.

 5. clara skriver:

  Haha, angående rakningen, så testa att köra med epilator efter en vinter utan att bry sig! Jag fick tömma apparaten flera gånger haha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..