Enkel middag med falafel

enkel-middag-med-falafel-2
Det här ser inte mycket ut för världen men det är supergott! Nu på sommaren blir jag alltid sugen på krispig mat, men det måste ju fortfarande mätta. Bad Kim svänga ihop något med en av påsarna med ”Supermix” som vi har hemma i och med mitt samarbete med Paulúns och det här blev resultatet. Supermix, mycket grönsaker, falafel (finns färdig i kyldisken) och en vinägrett av olivolja, balsamvinäger, citron, salt och honung.

Det här är en rätt som går att variera i oändlighet. Kör halloumi istället för falafel. Blanda grönsakerna med färskpotatis istället för Supermix. Gör en mangosalsa istället för vinägrett. Och så vidare.

Nu ska jag ladda för Vårruset! Har inte sprungit lopp sedan jag sprang Midnattsloppet bakfull som 18 åring … rekommenderas ej! Håll tummarna för att min bäckenbotten håller. Heja!

 1. Hej! Vilka falafel menar du alltså viket märke? Sen hade jag en annan fråga. Brukar du köpa nån färdigmat såsom potatisklyftor , köttbullar eller liknande? Undrar nämligen för känner att de är omöjligt för mig åtminstone och laga allt från grunden. Så undrar om du gör de ibland och isåfall vad? Har du några tips ? Kram

 2. Ekho skriver:

  Lycka till med loppet!

  Falafel är såå gott!! Älskar det!

  1. PT-Fia skriver:

   Verkligen så gott! 🙂

 3. Hanna skriver:

  Lycka till med loppet!

  Får jag ställa en fråga? Jag har en utmattningsdiagnos men också mycket ångest. Både panikångest, ångest och social ångest. Kommer så fort jag är trött, hungrig eller stressad. Och så klart när jag gör något stort mot min vilja – alltså inte lyssnar på mig själv utan kör på emot mig. Det var så ångesten började. Men nu är den som sagt mer frekvent och kommer vid inbillade faror. Jag vet hur ångest fungerar, att hjärnan tror på allt man tänker – även det som inte är sant.
  Jag försöker tänka när jag är bland folk att detta är inte farligt! Men ändå blir jag helt yr och ostadig. Så jobbigt! När det blir mycket intryck både syn och ljud så blir jag spänd. Och det är klart att det är tröttande men det går ju inte att undvika.

  Hur fick/får du minskat ångesten Fia? Eller någon annan? 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Känns det okej om jag lyfter dina frågor till ett eget inlägg? Ta hand om dig, kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..