Fias tipslåda #3

ptfia-gravid-2
/ Innehåller reklamlänkar / 

Äntligen dags för en tipslåda! Det här tricket med plastfolien nedan är ju ett kul lifehack. Har ni några fler? Dela gärna med er!

 » På plastfolie så finns det en liten flerp (flärp?) som man kan peta in i röret som folien är rullad runt och på så sätt ramlar den inte ur kartongen hela tiden. Lifehack!

» För över en valfri summa till sparkontot direkt du betalat hyra, räkningar och alla fasta kostnader när du fått lön. Jag tycker det är lättare att spara när man sparar direkt istället för ”om det blir över” i slutet av månaden.

» Sätt telefonen på flygplansläge så laddar den snabbare. Det är kanske något som alla vet men för mig som är ett tekniskt ollon (ursäkta frasen men tycker den är förvånansvärt talande) så blev det en jaha-upplevelse.

» Ett annat tips är bloggen Teknikfik som skrivs av Elin Häggberg och är SÅ bra! Hon får teknik och sådant att bli intressant. Plus många bra knep som jag aldrig lärt mig annars. Läs!

» Sverige på fötter är en manifestation som vill uppmärksamma problematiken med stillasittande som är ett av våra största folkhälsoproblem samt att lyfta glädjen och vikten av att röra på sig. Läs mer här!

» Sist men inte minst: I och med att det är Mors dag idag så vill jag börja med att ge er 20%  rabatt på min onlinekurs med gravidträning! Använd koden: MORSDAG

I kursen får du:
– Lära dig vad du ska tänka på när du tränar som gravid
– Veta hur du ska äta för att må bra och mina 26 favoritrecept under graviditeten
– Tre träningspass med mina bästa gravidträningsövningar som du kan göra genom hela graviditeten
– En guide till vad som händer i din kropp som gravid samt tips du kan använda om du drabbas av vanliga gravidåkommor som foglossning och illamående.
Koden gäller till måndag 28/5 . Länk till kursen HÄR!

 

  1. Jag har två till life-hacks!

    1. vänd på handtagen på papperapåsar (dom stora i brunt papper alltså) när ni handlar så går dom ALDRIG sönder.

    2. istället för att behöva skriva in hela sin mejladress 118917240712409 gånger på mobilen när man exempelvis laddar ner appar, loggar in på olika saker, ska skriva sin mejladress i ett sms etc. så lägg in den som ett kortkommando istället. Jag har exempelvis ”@@” så ändrar mobilen automatiskt till hela min mejladress så slipper jag skriva hela själv!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..