Recept fylld pasta med kantareller och parmesan

Okej, det här kan vara en av de sämre matbilderna jag tagit men den får duga. Den här rätten blev för god för att inte postas! Jag hade köpt pasta som var fylld med citron, ricotta och spenat och Kim slog ihop det med grejer som fanns hemma. Det blev alltså någon slags pasta med kantareller (som mina päron plockade i höstas), basilika, tomater och parmesan.

Receptet är på en höft eftersom han bara slängde ner olika grejer.

Ingredienser
2 pkt fylld pasta
ca 100 gram kantareller
1 ask körsbärstomater
2 msk hackad rödlök
haricoverts
spenat
basilika
olivolja
flingsalt
pumpakärnor

Gör såhär: Tillaga pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Bryn lök, haricoverts, tomater, basilika, flingsalt och spenat i olivolja i en varm panna. Rör ihop med pastan, ringla över olivolja och strö över pumpakärnor. Servera!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..