Vill du komma på föreläsningskväll med mig?

Jag är så sugen på att dra ihop några föreläsningskvällar till hösten! Ni har många gånger frågat om man kan komma på mina föreläsningar men det är oftast bokat av företag eller liknande. Men så pratade jag och min koordinator Elin om att dra ihop egna event. Är ni intresserade av det?

Vi tänker oss en helkväll där jag föreläser i 2 timmar, vi har en kort paus och några överraskningar och liknande. Fullmatat med inspiration och roliga saker.

Men för att det ska vara värt att börja sätta ihop det så behöver vi såklart veta att ni faktiskt vill komma! Så om ni är intresserade av en sådan här kväll så kan ni väl bara skriva ja i kommentarsfältet eller trycka på gilla-knappen längst ner i inlägget?

Och har ni önskemål om hur vi kan göra, idéer på platser att vara eller att vi ska komma till andra städer än Stockholm så hojta gärna! Vi vill utveckla det här tillsammans med er! Och juste, livepodd av min podcast Ofiltrerat, skulle det vara kul?

Vi är som sagt öppna för det mesta men vill först stämma av intresset. Det vore SÅ roligt!

  1. Jaaaa vore magiskt!! Jag vet att jag svarar typ en månad för sent men gärna i Stockholm!! Jag kommer! 😃👏☀️

  2. Helena skriver:

    Ja, kom till Göteborg!!

  3. Ja! Så kul!!
    Kom till GÖTEBORG! 🙂

  4. Sally skriver:

    Jaaaa! Stockholm ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..