Bilder från igår!

Hej hallå! Här kommer en hälsning från gårdagen. Jag, Edith och min koordinator Elin hade en fullspäckad dag. Elin kom hem till oss vid halv elva och började förbereda för att fota två samarbeten. Vid halv ett kom två vänner och deras bebisar förbi – jag hade bjudit in till pastaparty som en del av ett samarbete. Under två intensiva timmar var det bebisar och pasta prick överallt.

Vid halv fem packade vi ihop oss, gick förbi bageriet och köpte varsin finkaffe och tog båten över till söder och veckans gruppträning. 

Jag tryckte i mig en snabb surdegsfralla (hann inte äta upp den så slukade sista biten vid halv tio igår kväll som efterrätt, livet som morsa).

Min analys av just den här frallan ”det är en 15 minuters macka. Hårt skal att jobba på. Och mjuk insida som smälter”. 

Eddan var förvånansvärt skeptisk.
Så började träningen! Vi körde ju igång en liten grupp i april och är nu inne på de sista tillfällena. Jag har ju inte hållit i träning på det här sättet på flera år och det är så förbaskat roligt! 
Vi har haft sådan tur med vädret. Alla gånger har bjudit på strålande sol. Igår körde vi ett pass med enbart gummiband. Kika gärna på insta stories om ni vill se mer! 
Så cyklade jag hemåt och kände mig tacksam. En intensiv, krävande och förbannat rolig måndag! Det är verkligen sista rycket inför semestern nu. Räknar ner dagarna till midsommar då jag enbart kan fokusera på Edith och bloggen. Ser så mycket fram emot den här sommaren!

 1. Sara skriver:

  Hej!
  Tänkte höra om du har lust att dela med dig av övningarna ni gör på de gruppträningarna du håller i? Tycker att dom verkar så bra! Jag hade så gärna velat vara med, men bor tyvärr alldeles för långt bort.
  Tack för att du är så grym! 🤗

  1. PT-Fia skriver:

   Vad roligt att höra! Kan absolut lyfta det mer på instagram och i bloggen. Tusen tack för att du läser! <3

 2. Elin skriver:

  Hej!
  Jag undrar var du har köpt ditt fina hårband/scarf/diadem, ja, det du har i håret helt enkelt? Ser liksom somrigt, sportigt och piffigt ut på samma gång! 🙂

 3. Det ser ju så otroligt härligt ut😍

 4. Cherie skriver:

  Räknar också ner till semestern och föräldraledighet nu, ska bli skönt att koppla av och få lite återhämtning efter en intensiv vår 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..