Podcasten Ofiltrerat: Ida Warg

I veckans avsnitt gästas jag av Ida Warg! Dansaren som blev personlig tränare som blev bloggare som blev youtuber som blev en av Sveriges största influencers. Hon har 200 000 prenumeranter på youtube, är delägare i Welloteket och släppte precis sitt egna varumärke Ida Warg.

Jag träffade Ida för första gången när jag började jobba som personlig tränare på World Class i Vasastan. Hon tränade med min kollega och vi blev kompisar. Under åren som gåtts så har våra vägar korsats många gånger och under en period så blev vi ovänner på grund av ett missförstånd.

ptfia-ida-warg-2
I veckans avsnitt pratar vi om hennes kontrollbehov, hennes ätstörningar, hur hon och hennes man levde olika liv, panikångest, hatet på youtube, #killida och mycket mer!

”Jag har fått en panikångestattack på krogen en gång. Jag gick Balettkademin, hade ätstörningar och festade väldigt mycket. Jag festade lite för mycket. Allting blev bara en ond spiral”
”Innan har jag blivit dödsförälskad. Men det var inte riktigt så med Alex. Det var mer, det är vi! Det kändes så självklart. Sen har vi har haft många upp och nedgångar under tiden. Och kanske inte satsat på vårat förhållande”
 
”Jag ville vara perfekt. Det var inte ”oj vad jag tjock jag är, nu ska jag bli smal” utan vi hade kostrådgivare på skolan. De sa att vi inte skulle äta socker, kolhydrater och att det räcker att dricka ett glas vatten till mellanmål. Jag ville bara göra rätt. Det var väl så det började. Alla andra klarade ju sig på den kosten i min skola. Man vill ju bli bäst när man går på Balettakademin. Man vill ju få jobb”
 
”Jag fick väldigt mycket hat, det var ju inte bara ”du är dum” utan det mynnade ut i #killIda. Jag vågade inte gå ut på stan. Jag mådde så dåligt. Det var ju inte att jag fått kritik, utan det var ju – kommer någon skjuta mig i huvudet?”

 

Lyssna direkt här nedan eller där poddar finns!

 

 1. Åh låter som ett spännande och givande avsnitt!

  Gick precis in och hämtade avsnittet så jag kan lyssna på det när det blir städdags (älskar att lyssna på poddar när jag städar)!
  Kram ♡

  1. PT-Fia skriver:

   Härligt! 🙂 Kram!

 2. Tycker om både dig och Ida, ni har ett väldigt vettigt tankesätt kring livet och ni har lärt mig väldigt mycket genom åren! Att få höra er sitta och prata tillsammans var fint! ♥

  1. PT-Fia skriver:

   Vad fint! Tusen tack! <3 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..