3 saker som gjort mig riktigt jäkla glad den senaste tiden

Det faktum att jag aldrig tidigare har haft det såhär bra i livet. Det är inte klokt egentligen. Jag har min familj med bebis och man. Vi trivs så förbannat bra i vår lägenhet och område. Jag har ett företag och har råd att ha en anställd som dessutom avlastar mig med sådant som jag själv är dålig på eller tycker är tråkigt och som hon gillar och är bra på. Jag upplever att mitt grundläggande mående är bra (bortsett från tröttheten som varit överhängande senaste tiden såklart) och jag trivs med livet.

Gruppträningen som jag kör en gång i veckan. Har ju inte gjort något sådant på flera år, förutom att ta emot någon enstaka PT-kund under vissa perioder och köra gruppträning på träningsresorna – men de senaste tio veckorna har jag kört en liten grupp. Det är så förbaskat roligt! Så fin stämning i gruppen, sådan tur med vädret, gulliga personer och ja, allt har bara gett så mycket energi. Ser fram emot att dra igång till hösten igen. Vi öppnar snart anmälan!

Jag var ju på en träningsresa i början av maj och den gav mig följande: Ett kärt återseende med en kompis som jag inte sett på 8 år. Så roligt att få hänga igen! Inspiration till ny träning. Inspiration till ett nytt träningskoncept. Kvalitetstid med mamma och Edith. Och en rejäl skjuts i föreläsningssjälvförtroendet. Föreläste en kväll och fick sådan enormt fin feedback. Och min känsla var att det gick riktigt jädra bra, vilket är så stärkande att ha med sig. 

  1. Lovisa skriver:

    Alltså åh, din blogg är som balsam för själen. Allt känns så klokt, smart och ödmjukt. Vill tacka dig för det. Vissa bloggar jag läser behöver jag nästan ”återhämta” mig från och påminna mig om att allt inte är som det ser ut (en rimlig fråga till mig själv är varför jag ens läser de bloggarna?!) men din ger energi, oavsett om den handlar om bra eller jobbiga saker. tack<3

    1. PT-Fia skriver:

      Åh TACK för värmande ord och för att du läser! <3

  2. Åh vad härligt med ett sådant här inlägg! Underbart 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..