5 bilder från det senaste dygnet

Vi flög till Italien igår, jag och gänget (Kim och Edith). Vi ska på bröllop i helgen så passar på att stanna några dagar extra och semestra. Ja, bröllop i Toscana på en vingård. Det kan nog inte bli mer romantiskt. Efter vad som kändes som en lååång resa trots att det inte tog så många timmar (men alla grejer iom bebis och moment osv gör att det känns länge) så kom vi tillslut fram till Pisa.

Vi var så hungriga så vi beställde tre portioner lasagne, en till oss var och en att dela på. Och sedan åt vi glass. Och sedan bruchetta och pizza. Bra matstart på resan! Sedan tog Kim bilden ovan som blev oväntat posig. 

 Edith passad på att sova nästan tre timmar medan vi käkade och traskade runt. Vi har ju trappat ner rejält på amningen nu och en effekt av det som jag inte hade räknat med är att hon är så otroligt gosig! Det är så jädra mysigt.
Har inlett min provsmakning av gelato starkt. Tog min favorit hasselnöt igår och följde upp med en våffla med hallon och maräng idag. Insåg två saker: Jag älskar allt med maräng. Två kulor blir för mastigt och gör att den tappar lite charmen. Äter hellre en kula i taget så är det liksom gott i varje tugga. 
Skulle lägga ut det här som en boomerang på instagram och började skriva ”bebis sover” så vaknade hon. Såklart! Och hårband är min nya grej. Typiskt mig att när jag hittar något jag gillar så kör jag slut på det. Så kommer nog att ha hårband i ca tre månader nu och sedan aldrig mer. Samma med mina converse som jag köpte i mars. Har använt dem varje dag sedan dess så de stinker fotsvett och äckliga. Ska försöka lära mig att variera lite mer.
Tog den här bilden för att komma ihåg paret på bänken. De var gissningsvis över 80 år och har delar hela livet tillsammans. Sådär så att man ser att de hör ihop eftersom de nästan smält samman, blivit en. De såg nästan likadana ut fast de är två helt olika. De var så fina.

Ville bara in och säga hej och ge en hälsning från Toscana! Hoppas att ni har det bra. Kram!

 1. Louise skriver:

  Hej! Har sett på bilder att ni har en Britax Go big som barnvagn till Edith. Är just nu ute i djungeln och ska välja vagn, inte det lättaste. Vi var inne på den vagnen ett tag, men reagerade lite på att sittdelen inte kommer i helt upprätt läge och att suffletten för med sig ganska mycket tyg när man fäller ner så att barnet knappt ser åt sidorna. Hur upplever du att sittdelen är? Tänker att ett barn vill sitta så mycket upp som det går. Skulle vara jättetacksam för lite recension 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Åhja, barnvagnsdjungeln! Vi var på tre olika ställen och provkörde och fick genomgångar innan vi landade i en Britax. Vi är jättenöjda med den och har än så länge inga klagomål. Den är lätt att fälla ihop, lätt att packa mycket grejer och smidig att köra. Vi gillar även att liggdelen var betydligt högre än många andra och att det är stötdämpning. Sittdelen bytte vi till vid ca 4 mån då Edith vägrade ligga när hon var vaken. Det blev mycket bättre och hon trivs bra med den. Som du säger så går den inte att fälla helt upp och det är en del tyg men det hade jag ärligt talat inte reflekterat över innan du skrev det. Ibland kan hon sträcka på sig för att hon vill spana men kan också tycka att det är bra att det är lite skyddat. Det beror nog på hur bebisen är 😁. Vi är inga experter och har inget att jämföra med, men den är jättebra för oss. Att välja vagn är skitsvårt, gå på den som känns bäst för er 😃.

 2. Tania skriver:

  Son gråa tröja och kjolen! Sååå fint! Vart är de köpta?? 😍😍

  1. PT-Fia skriver:

   Tack! 🙂 Tröjan är från Soft Goat och kjolen från Lindex! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..