Jag är upplevelsebakfull!

Det är 13 juni och jag har precis fått Edith att somna efter frukosten. Vi kom hem från Italien igår och jag är väldigt upplevelsebakfull. Den här våren har bjudit på så mycket fantastiskt. Fina upplevelser. Jag reste till Kanada för att hälsa på syrran och hennes kille och till Kreta på träningsresa och nu till Italien. Det har varit bröllop i Toscana och kreativt jobb. Och jag är nybliven mamma vilket i sig är en jäkla upplevelse. Och jag har startat upp min podd igen och får ta del av intressanta människor och deras berättelser. Och så vidare. Nu längtar jag efter vardagen. Rutinerna. Ledigheten. Och tråkigheten. Det enda jag faktiskt behöver just nu är att vara hemma och finnas till. Pilla lite med någon blomlåda. Sanera matplasten efter att bebisen käkat. Rensa lite till i garderoben. Tacka nej till saker. Hänga runt. Sitta i soffan om kvällen. Ni vet. Inte uppleva så förbaskat mycket. Bara vara i det sköna som är vardagen. Ser så mycket fram emot det!

 1. Lotta skriver:

  Och jag är så trött på vardagen och längtar efter sommarlov, vila och att slippa vara trött hela tiden. Skulle så gärna resa som du gjort men det får bli längre fram. Vad olika platser i livet vi är på. Skönt att bara få vara till hur som helst 🙂

 2. Ekho skriver:

  Tycker du är så himla bra och älskar att läsa din blogg, du tar upp riktiga problem med perspektiv om välmående och inte enbart yta och fina bilder, även om det också kan vara roligt att se men ibland behöver man lite verklighetscheck eftersom vi ständigt matas av perfektion…

  Kram

  http://nouw.com/ekho

 3. Elin skriver:

  Så jädra klokt och så skönt att få dina tankar mitt i allt annat hets om att uppleva/vara lyckad/häftig/annorlunda/cool/speciell i sociala medier!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..