10 saker som irriterar mig

01. Att leta efter något långt ner i en väska. Det finns nog på riktigt inget som får mig att bli FÖRBANNAD så snabbt. Förstår inte själv varför det irriterar mig så mycket men det liksom kryper i hela kroppen. Hittar aldrig det jag ska heller så måste ta ut prick allt innehåll. Andas.

02. När tekniken krånglar. Fy jädrar vad det brinner inom mig då. Blir framförallt irriterad över att jag inte fattar och inte kan lösa det. Jag FATTAR inte. Som jag skulle försöka beskriva det till Elin en gång: ”Det är som att jag är ett tekniskt … ollon … om du fattar vad jag menar”. Hon var snäll och sa att hon fattade vad jag menade.

03. Folk som kliver rakt ut i cykelbanan när man kommer cyklande i full fart.

04. Offerkoftan. Om den sitter på andra: Väldigt irriterande. Om den sitter på mig själv: Förbannade skit.

05. När folk utgår ifrån att Stockholm är Sverige. Stockholm representerar inte Sverige och gemene man. Men det verkar vara svårt för människor som bara bott och levt i Stockholm att ta in.

06. Att jag fortfarande har svårt för att gråta när jag behöver. Det sitter så fruktansvärt långt inne i mig att hålla igen. Fattar inte hur svårt det ska vara … har skrivit om det här!

07. När tio saker går fel samtidigt. Ni vet, en morgon som var så perfekt planerad tills den inte var det längre och något oförutsett hände. Och det där, det där, det där och det där gör att prick allt blir fel.

08. Att fastna med hörlurar/tröja/flerp/annat i ett handtag. Det är något med det där hastiga rycket som gör mig ASFÖRBANNAD och eventuellt även lite gråtig.

09. Kolsyra. Fattar inte grejen.

10. Känslan av att inte kunna formulera ett vettigt argument. JAG vet vad jag menar och att min poäng är bra – men det GÅR INTE att formulera den till personen framför mig. Det händer ibland och jag hatar det.

 1. Hej!
  Gillade teknikollon grejen!
  Roligt uttryckt.
  Annars tycker jag att du tog väldigt generella saker som de flesta irriterar sig på. Ja, säg, måndag morgon. Utom någon hatad hurtbulle som bara älskar sitt jobb.
  Jag hatar saker pä att annat sjukare plan som bara människor som värker inombords kan hata. Jag kan hata alla i bussen. Allt från rastafarin som tror han är från Jamaica till ingegören som har hörlurar och inget folkvett, rättning, vett.
  Jag har en patologisk bitterhet som äter upp hela mitt inre. Ingen psykolog har kunnat bota mig. Jag är Ove men ändå inte. Jag är inget puttinuttigt Amelia hat. Jag är skära handledena av mig glödgande hett magma hat. Låt mig bränna dig!

 2. Såååååå stor igenkänning! Så skönt att det finns andra som blir orimligt förbannad på såna saker 😊

 3. Mandy skriver:

  Håller med på samtliga -utom kolsyran! haha! =D Typ ALLA smaksatta drycker (utom kaffe) går INTE att dricka typ utan kolsyra! Mår illa då! 😛

  btw…det med cyklebanan… it goes the same way around! Många cyklister cyklar även på gåbanan bara för att cykla om eller cykla snabbare OCH använder INTE plingan!!! iNTE OK!!!

  håller med josefin också om folk som (typ alltid på ens jobb) ska kommentera vad man ÄTER!!! har alltid panik när jag börjar på ett nytt jobb o äter aldrig mat på jobbet pga detta ALLTID händer på varenda jobb! varför ska man behöva förklara vad man äter? jag kommenterar aldrig nån annans matlåda!!

 4. Gina skriver:

  Punkt 11: att dammsuga. Finns få ting här i världen som får upp min puls så snabbt! Tycker att jag är bra på att stöka undan innan jag börjar men ÄNDÅ fastnar jag runt hörn, blir galen på stolar, kläder, blommor och skit som ligger i vägen! AAHHHGG vad jag blir irriterad bara jag tänker på det!

  1. Emma skriver:

   Hehe, jag ’älskar’ att dammsuga! Så tillfredsställande när det rasslar till av skit från golvet, när hundhåret försvinner från den ljusa parketten och lämnar efter sig en ren yta, mmm 😄 Skala potatis däremot, fy f-n vad jag hatar det. Blött och kallt och mycket jobb för lite output. Så ohört? Nr 11 på min lista just nu är dock dessa jäkla fiskmåsar som skränar dag som natt och hovrar över en när man vågar sig ut från lägenheten. Ser mig själv som en sann djurvän men kärleken kan bara inte inkludera allt. Den som finge ha en slangbella..

   1. Mandy skriver:

    jag älskar också att dammsuga! däremot skura toaletten och annan städning gör jag helst inte. dammsuga gör jag gärna varje dag!!! =)

 5. Emma skriver:

  Håller med om allt utom punkten om Sthlm
  Själv är jag trött på de som envisas med att klaga på Sthlm. Varför inte bara hylla det man uppskattar ist. Själv äälskar jag Sthlm. Är nyss hemkommen från 10 år i London och uppskattar vår söta vackra huvudstad mer än nånsin. Hylla det ni gillar istället för att klaga på det ni ogillar. Fattar att det var en sån lists men grejen kring Sthlm känns sååå trist o uttjatad och ger liksom inget.

  1. Linn skriver:

   Hej Emma, håller med dig om Stockholm.

   Njut av Stockholm, och kanske också inse att Stockholm till största del består av inflyttade😉och att de som kanske är mest inskränkta inte är stockholmare😂😘

   Resten av listan….undrar för mig själv varför jag aldrig lär mig att min handväska är ett svart hål…suck😬

   Kram

   1. PT-Fia skriver:

    Gillar verkligen också Stockholm, det var inte så jag menade när jag skrev det! 🙂 och handväskan alltså…. haha. Kram!

  1. PT-Fia skriver:

   Gillar också Stockholm, det var inte det jag menade när jag skrev det! 🙂

  1. Mandy skriver:

   älskar också stockholm. har bott här hela mitt liv o skulle aldrig vilja bo nånannanstans i Sverige iaf!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..