Det senaste från mobilkameran

ptfia-blogg-3
Lyckades fånga en av alla solnedgångar som sommarens hittills bjudit på. Det jag dessvärre inte lyckats med är att hänga på balkongen på kvällarna och det irriterar mig. Vi har inte en enorm balkong för att jag ska sitta inne. 
En bild från när vi fotade för amelia sist. Hela gänget var med: Peter som är fotograf, min koordinator Elin, Edith i vagnen och Peters hund Charlie. 
Teamwork, alla hjälps åt med kamerautrustning, barnvagn, bebis och hund.
Jamen, den här bilden är bara härlig. 
En glad selfie i hissen. Eller blir det groupie? Edith ser ut som en liten snubbe. Hon kan förresten inte ha blått på sig utan att prick alla tar förgivet att hon är en han. Eftersom tjejer inte kan ha blått på sig, det är ju en killfärg.
Hade min vän Linda över på frukost en helg när Kim spelade golf. Edith sov nästan hela tiden så vi hann prata igenom halva livet och ta mer mat flera gånger. 
En bild från vårt magsjukekaos nyligen. Ville så gärna ta över hennes sjuka så hon skulle slippa. Hon bara låg som en slapp klump mot min axel och stirrade ut i intet mellan kräkningarna. 
Jag fick en dagstur till Wången i Östersund och sög i mig så mycket hästdoft som jag bara kunde. Är ju gammal hästtjej som praktiskt taget bodde i stallet i perioder. Mitt bästa sommarlov var det som jag faktiskt var på en hästgård från 07-21 varje dag och jobbade gratis bara för att få rida och hjälpa till. 
Gick en långpromenad med min vän Ida en lördag. Återupptäckte hur nära jag faktiskt bor Nacka reservatet. VARFÖR är jag inte där oftare?! Så dumt att jag går varv efter varv på typ tre olika slingor när jag har massor med natur så nära. 
En selfie med amningsluggen. Den gör sig extra bra i motljus. 
En bänk som jag tänkte sätta mig på (tänker alltid så när jag ser inbjudande bänkar. Ta en paus.), men såklart inte gjorde. 
En bild från BEYONCE. Och juste, Jay Z också. Var dessvärre inte lika lyrisk som när hon var här med Lemonade, men det känns svårt att toppa. Och det var första gången som jag såg henne live, det kommer ju alltid att slå allt tänker jag. 
En jättemärklig bild på min verkliga hållning just nu. På riktigt! Såhär sitter jag när jag inte tänker mig för efter all amning, barnafödande och för lite styrketräning. Lite hukad. Det om något motiverar mig att bli stark igen. 
Jag och Kim dividerade precis om huruvida Edith är lik mig eller inte på den här bilden. ALLA säger att hon är SÅ lik honom. Ingen säger att hon är det minsta lik mig. Eller jo, ibland säger någon vänlig själ att hon har mina ögon men det är allt. Annars är det ”Kim upp i dagen”. Så glad för hans skull!
Tips! Har börjat läsa den här. Har läst alla hennes tidigare böcker och gillar att de är lättlästa, småsnuskiga och sådär. Ibland är romantik, någon intrig och några som försöker bli ihop fast de inte vill säga det rakt ut allt man behöver i en bok. 
Var i Malmö hos SVT på ett väldigt roligt möte! 
Amningslugg med grå bakgrund. 
Amningslugg med konstnärlig bakgrund. 
Provade att stå på huvudet igen för första gången sedan jag blev gravid! Det gick!! Kul!

 1. Lina skriver:

  Åh har du några träningstips/andra tips för att få bukt med just lite halvtaskig hållning? Kämpar med samma jag med…

  1. PT-Fia skriver:

   Hurra vad roligt att höra! 🙂

 2. Kejtis skriver:

  Älskar följetången med amningsluggen! :D:D:D Skrattar högt när jag ser den i dina stories på insta, framförallt för att jag själv kan relatera så mycket!

 3. Ebba skriver:

  Fattar inte vad amningsluggen kommer ifrån, är det Edith som drar dig i håret? :))

  1. PT-Fia skriver:

   Om det ändå vore så väl hehe. Man tappar tydligen inte så mycket hår under graviditeten men som sen trillar av efteråt istället (hade ingen aning om detta innan)! 🙂

 4. Ann skriver:

  Hej Sofia, denna frågan hör egentligen inte till dagens blogginlägg. Jag undra lite lätt vad du har för laptop, vilken variant? Om den är smidig att ha med sig, vara länge och har bra skärm att titta på?

  Tack för allt värdefullt du skriver här. Keep on rocking👊🏻

  1. PT-Fia skriver:

   Har en Macbook Pro. Den är bra och jag trivs väldigt bra med Mac. Skulle inte säga att den är smidig eftersom den väger en del. Men är så van att släpa den så tänker knappt på det. Tusen tack för de värmande orden! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..