Kom på visning på onsdag!

Jag nämnde tidigare i höstas att vi lade ut vår lägenhet på kommande försäljning. Då hade vi span på en lägenhet som var intressant men det blev inget med det och vi bor kvar. Tills nu. Nu på onsdag kl. 16.00 är det en öppen visning! Såhär skrev jag om lägenheten sist: Okej, jag vill knappt skriva det här inlägget. Vi har nu lagt ut vår lägenhet på kommande försäljning. Vi har insett att vi kommer att vilja bo kvar med bebis i max ett år till så det är lika bra att börja leta efter nästa drömboende redan nu.
Vår nuvarande lägenhet, vårt första gemensamma hem. En lägenhet vi aldrig vill lämna men som vi kommer att växa ur med bebis och allt som kommer till. Den är helt magisk med ingen insyn (ovanligt för Hammarby Sjöstad), 26 kvm terass som går runt hela lägenheten, fantastiska solnedgångar och utsikt över Gröna Lund, Hammarbybacken och Sofia kyrka.Braskaminen, den öppna planlösningen, alla fönster som ger så mycket ljus. Ett lugn område och bra förvaring i badrummet. Och högst upp i huset. Det enda negativa är att vi älskar den här lägenheten så mycket att det är svårt att hitta något nytt. De som flyttar in här efter oss kommer att få ett fantastiskt hem.
Se fler bilder och information här » > 2:a på 60 kvm i Hammarby Sjöstad med 26 kvm terass. Högst upp!

LOADING..