Plötsligt händer det!

ptfia22-2
Jag skrev tidigare att jag har tre ambitioner nu under sommaren: Sluta amma. Styra upp Ediths rutiner. Få till en rutin med min träning. De första två hänger lite ihop och stod högst upp på listan. Tänkte häromdagen att jag inte ens börjat fundera på hur jag ska få ihop träningen för att jag gått in i att sluta amma och Ediths rutiner, men tänkte samtidigt att min träning får komma efter. En sak i taget.

Och då var det som att lusten kom. Dagen efter rullade jag ut yogamattan när Edith sov och använde kroppen i prick 27 minuter. Dagen efter stannade jag till och gjorde två set med rygglyft och hängde i chinsräcket. Och idag använde jag min bebisfria tid till att hänga med två vänner och träna ett pass på utegymmet. Och jag inser att det är såhär jag behöver ha det just nu.

Göra litegrann hela tiden. Nästan smyga in träningen (eller några övningar) lite då och då istället för att tänka att jag ska gå iväg och köra svettiga pass. Det får komma till hösten när vi börjar våra nya rutiner med jobb och så vidare. Jag gör helt enkelt tvärtemot vad man brukar när man är extremt sugen på träning: jag håller igen och kör litegrann ofta istället för att gå all in och kötta.

  1. Fanny skriver:

    Vad härligt det låter!

  2. Elim skriver:

    Precis samma mål har jag. Få tid till träning fysiskt och mentalt för återhämtning och för styrka. Kör när tiden ger. Om det så är en övning eller flera. Lite och ofta. Har en 2,5 åring och en 9 månaders. Just nu är det paus från träning pga hosta,men innan funkade det superbra. Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..