3 smoothies som förgyller din sommar!

Jag tror att vi är många som blir sugna på lättare mat när det är varmt ute. Jag äter helst frukt, smoothies, sallader och mackor när det är högsommar. Sådant som är krispigt, lätt och gärna inte så varmt helt enkelt. Vet inte hur många gånger jag ätit smoothies till middag eftersom det är det enda som känns görbart när det är 30 grader ute.

Ja, ni fattar. Här har ni tre recept på goda och enkla smoothies som bara är att mixa ihop. Kom ihåg att mängden vätska påverkar konsistensen. Ju mindre vätska (förutsatt att det har en stark mixer såklart) desto krämigare smoothies.

Smoothiebowl med avokado och mandelsmör

Smoothie bowl med bruna bananer

Grön smoothie med frysta ärtor

Bonus: ”Den stora smoothieguiden”

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..