3 smoothies som förgyller din sommar!

Jag tror att vi är många som blir sugna på lättare mat när det är varmt ute. Jag äter helst frukt, smoothies, sallader och mackor när det är högsommar. Sådant som är krispigt, lätt och gärna inte så varmt helt enkelt. Vet inte hur många gånger jag ätit smoothies till middag eftersom det är det enda som känns görbart när det är 30 grader ute.

Ja, ni fattar. Här har ni tre recept på goda och enkla smoothies som bara är att mixa ihop. Kom ihåg att mängden vätska påverkar konsistensen. Ju mindre vätska (förutsatt att det har en stark mixer såklart) desto krämigare smoothies.

Smoothiebowl med avokado och mandelsmör

Smoothie bowl med bruna bananer

Grön smoothie med frysta ärtor

Bonus: ”Den stora smoothieguiden”

 

  1. With our publishing program, we will help get your video games to tens of millions of users on multiple
    platforms!

  2. Åh, det är ju bara så gott med smoothie 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..