Bilder som man vanligtvis inte ser i sociala medier

Bilder där man ser snygg ut är alltid trevligt! Men i verkligheten så går det ju ofta ca 38 selfies innan man får den där som är snygg. Och vad händer med alla de där bilderna som inte når sociala medier? De kommer här, i ett alldeles eget inlägg. Bara för att det känns synd att vaska dem. Ha. Eller inte. Bilden ovan är från häromdagen när Elin frågade om jag kameran på min nya telefon är bra? JA! Sa jag och råkade ta bilden ovan.
Upptäckte den och klickade av den ovan av bara farten.
En mycket kärleksfull puss mellan mor och dotter. 
Amningslugg i kvällsljus. 
Jag kallar den här ”viftar ovanför tacopaj”. 
Att äta på bild är alltid smickrande/mysigt/vackert och så vidare. 
Mumma!
Här kan man nästan ana att jag var ett barn som skelade.
Avslutningsvis ↑
Här tar vi en bild för att fira att jag fyllde 30 år! 
Glad!
Ibland rymmer rekvisitan. 
Instruerar Elin enligt mycket noggranna instruktioner. ”Ta nu den perfekta bilden …” 
Amningslugg med vit bakgrund.

LOADING..