Bilder som man vanligtvis inte ser i sociala medier

Bilder där man ser snygg ut är alltid trevligt! Men i verkligheten så går det ju ofta ca 38 selfies innan man får den där som är snygg. Och vad händer med alla de där bilderna som inte når sociala medier? De kommer här, i ett alldeles eget inlägg. Bara för att det känns synd att vaska dem. Ha. Eller inte. Bilden ovan är från häromdagen när Elin frågade om jag kameran på min nya telefon är bra? JA! Sa jag och råkade ta bilden ovan.
Upptäckte den och klickade av den ovan av bara farten.
En mycket kärleksfull puss mellan mor och dotter. 
Amningslugg i kvällsljus. 
Jag kallar den här ”viftar ovanför tacopaj”. 
Att äta på bild är alltid smickrande/mysigt/vackert och så vidare. 
Mumma!
Här kan man nästan ana att jag var ett barn som skelade.
Avslutningsvis ↑
Här tar vi en bild för att fira att jag fyllde 30 år! 
Glad!
Ibland rymmer rekvisitan. 
Instruerar Elin enligt mycket noggranna instruktioner. ”Ta nu den perfekta bilden …” 
Amningslugg med vit bakgrund.

 1. Maria skriver:

  Älskar hur du bjuder på dig själv! Även om de flesta vet om att många bilder är tillrättalagda och fixade på både Instagram och bloggar så är det som att jag glömmer det tills någon påminner om det. Att du bjuder på dessa får mig att önska att fler kunde lägga upp mindre perfekta bilder för att visa verkligheten!

 2. Elin skriver:

  Hahaha alltså jag skrattade så jag fick en liten tår! Tack för det ❤️

 3. Älskar att du bjuder på dig själv och har sån härlig självdistans! Bästa bloggen! <3

 4. Hahahahaha! 😂 du är ju helt fantastiskt! ❤️

 5. Lotta skriver:

  Haha du är ju underbar! Så bra gjort att du delar med dig av sådana bilder som alla har men som ingen nånsin visar! Älskar ”viftar ovanför tacopaj” 😁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..