Ordbajs 103748

HEJ från prick nu! Jag sitter på mina svärpärons balkong i bara shorts och t-shirt och fryser inte ens trots att klockan passerat 22. Bebis sover i vagnen bredvid mig och jag har precis rensat bland 400 bilder som jag tog på två vänner tidigare ikväll. Fick den stora äran att fotografera dem till deras bröllopsinbjudan! Så glad över den frågan!

Jag mår bra. Känner mig väldigt glad över att vara i Halmstad i två veckor i år. Har fått rejäl sovmorgon två dagar i rad så känner mig mer återhämtad än på länge. Det enda jag saknar är träningen som jag tänkt göra men som valts bort på grund av värmen. Jag är inte bra på extrem värme. Tycker också att det är fruktansvärt obehagligt att vi har den här hettan och torkan. Det känns allt annat än normalt och det är så många som lider i den. Då har vi inte ens talat om bränderna som pågår …

Vet knappt hur jag ska fortsätta det här inlägget nu. Gick in på Aftonbladet efter att jag skrivit stycket ovan och möttes av svarta rubriker om hur det brinner i Grekland också. Vi kommer att förgöra oss själva. Vi förstör vår jord, långsamt men målmedvetet.

Kan inte skriva mer nu. Måste läsa mer om bränderna. Vi hörs imorgon eftermiddag!

 1. Skönt att höra att det är fler som har problem med just träning i värmen! Några yoga pass och långsamma promenader är det enda som funkar för mig just nu. Tack för att du även tar upp det jobbiga, som skogsbränderna! Värmen är fantastisk men även oroväckande. Fast jag tycker det är mer oroväckande att många, trots tydliga grill-och eldningsförbud, ändå grillar. Varför utsätter man vårt vackra land för det? Hoppas alla har en fin sommar, trots omständigheterna!

  1. PT-Fia skriver:

   Tack för att du delar med dig!

 2. Anonym skriver:

  Ja det är verkligen oroväckande och så bra att du skriver om det. Är också nybliven mamma och den här sommaren har minst sagt gjort mig orolig för hur världen kommer att se ut när min son får barn osv om det redan nu är såhär verkligheten ser ut…

 3. Vad glad (om det nu är rätt ord att använda) att någon skriver om bränderna och värmen och att detta faktiskt är något oroväckande! Jag läser många större bloggar och väldigt få tar upp detta som ett problem. Har t o m läst saker som att vi bör njuta (!) av att det för en gångs skull är varmt (såklart ska vi göra det bästa av läget för att må bra, men du förstår säkert hur jag menar).
  Jag bor själv i norra Sverige med bränder som hotar från alla håll. Därför blir jag så glad i hjärtat av att du visar att du ser och är engagerad. Vi bör alla ta oss i tankeställare angående klimatet (som du redan gjort). Kram och tack för en jättebra blogg!

 4. Jess skriver:

  Usch jag känner samma. Och hade det åtminstone funnits konsensus om detta i världen och alla verkligen gjort sitt bästa för att vända utvecklingen hade det känts mer hoppfullt. Iställer har vi klimatförnekare och folk som inte pallar bry sig…. 🙁

 5. Jag vill så gärna träna och behöver det men klarar inte av det i värmen. Men jag har precis varit ute på en promenad i rask takt. Trots att det är svalare nu jag helt genomsvett. Lider tyvärr väldigt mycket av värmen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..