Ordbajs från just nu

Jag sitter på en stol och försöker att bli klar med de få måsten som är just nu. Vill bara njuta av att bebis sover och solen är på väg ner. Sitta i en stol och läsa tills myggorna blir för intensiva. Lyckades få till några minuters träning idag och tänkte lägga upp passet här men får inte över bilderna så får återkomma med det imorgon. Har inte tålamod med krånglande teknik på semestern – eller när har man det någonsin, men allra minst nu.

Idag blev våran familjs upplägg för hösten klart. Är så förbannat glad över detta. Det är en lättnad att veta hur det kommer att bli. Våren fungerade men var ohållbar i längden. Jag hade bebis eller jobbade eller oftast jobbade och hade bebis samtidigt. Och jobbade på kvällarna och helgerna för att få ihop det. Och Kim har sitt konsultuppdrag på heltid med en del övertid. Nu kommer jag istället att cykla till kontoret måndag 13 augusti. OVERKLIGT! Kim är föräldraledig måndagar och fredag och jag tisdagar, onsdagar och torsdagar. Och onsdagarna kan användas till att jobba hemifrån med min koordinator Elins hjälp. Det känns som ett upplägg som borde fungera. Och jag tänker att den av mig och Kim som vart hemma på dagen får gå iväg och träna när den som jobbat kommer hem så får vi ihop det på ett bra sätt med. Hoppas och tror att det här kan vara en bra lösning för våran familj just nu.

Det känns också så spännande att få gå till kontoret och vara en vanlig arbetande person. Att kunna fokusera till 100% och sedan vara klar när jag går hem och då fullt kunna ägna mig åt Edith. Och jag och Kim kanske kan få till att se någon serie igen! Sitta nära i soffan utan dator. Hallelujah! Nåväl. Ska ägna mig åt boken nu. Suga ur det sista av de här två veckornas semester. Tack för att ni lyssnade!

 1. Helena skriver:

  Ville bara säga Hej! Har varit ute på en ö och badat idag och kom på hur mycket jag längtar efter Grekland. Jag var en av de lyckliga som fick en plats 😀

  1. PT-Fia skriver:

   Åh, vad underbart! KUL att höra!! :)) Längtar också!

 2. Ann skriver:

  Hej Sofia,
  Jag har ett önskeinlägg till dig! Skulle du inte kunna skriva om bråkiga magbesvär, laktoskänslighet, stressmage, hur magen får ta stryk när man har gått in i väggen eller varit med om en sjukdom eller har en sjukdomsbild där magen ”ballar” ur. Det kunde vara klokt att få lite fakta, input till när arbetsdagarna snart börjar blir längre och framför allt starta igen. Hur ofta och lite/mycket ska man äta….? Är mellis en bra struktur…!? Hur ofta ska man gå på toaletten? Blir magen annorlunda vid mens osv…
  Jag förstår att du inte är en läkare och kan ge ”korrekta” svar men jag tänker du kanske har egen klok erfarenhet av ämnet.

  1. Klara skriver:

   Jag hade också gärna läst om detta!

  1. PT-Fia skriver:

   Självklart! Det kommer 🙂

 3. Vad skönt att ni lagt upp en plan, känns som det är mycket större chans att få saker att gå ihop då! Lycka till Fia, jag är säker på att ni fixar det <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..