Väldigt viktig information!

» Jag kör stark semesterstil med tre olika nyanser av grönt och tre olika mönster. Plötsligt blev jag en morsa som jobbar ”more is more” eller något.

» Ligger efter med att svara på era kommentarer! Försöker att ta ikapp det så fort som jag kommer hem från sommarstugan och har bättre nät.

» Längtar efter att få komma hem till oss nu efter tre veckor på resande fot. Det är ju så, borta är bra, hemma hos familj är fantastiskt och hemma är bäst.

» En annan grej som jag alltid längtar efter efter att ha varit bortrest är att köpa nya blommor. Snittblommor till stora vasen och nu nya hortensior eftersom de tidigare strök med i hettan.

» Tror inte att jag hunnit berätta det ordentligt men vi har köpt en ny lägenhet! Och sålt våran! Vi köpte alltså en 4a på 101 kvm. Det känns fortfarande overkligt!

» Det har varit en fantastisk semester och nu ser jag fram emot att få komma hem till rutiner igen. Älskar vardagen och det känns lite extra speciellt nu när det är dags för mig att börja gå till kontoret igen två dagar i veckan. Kanske kommer jag att tycka att det är supertoppen eller så kommer jag att ångra det och hata mig själv varje morgon jag lämnar Edith och Kim där hemma.

» Edith blir 10 månader om 10 dagar! Hon är alltså snart 1 år gammal! Jag är alltså mamma till en ettåring snart! Det är så märkligt.

Slut på meddelande med väldigt viktig information från livet.

  1. Hej Fia!

    Vill bara tacka dig, för din blogg. Finns ingen blogg, inget forum, pod eller kanal som får mig att må lika bra som din blogg. Du inspirerar verkligen. Är alltid så mysigt att kika in här och man lämnar alltid med en må-bra känsla! 🙂

    Kram Cornelia

  2. Berätta mer om lägenheten! Är så nyfiken ! Er nuvarande verkar så fin, har ni funnit någon lika underbar? 🙂

    1. Åh, tack! Vi hoppas att den kommer att bli det 🙂 Det är nybygge så än så länge är det en byggarbetsplats. Vi flyttar in i januari så det kommer fler uppdateringar när det närmar sig. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..