Ordbajs 194620

Jag är ledsen för den här något tafatta uppdateringen men min hjärna, som många andras är helt klart påverkad av den här hettan. Har så många grejer som jag vill få ner i blogginlägg men lyckas inte skrapa ihop den energi som behövs för att få fram någon vass poäng eller roligt innehåll. Har ju dessutom mängder med önskerubriker och läsarfrågor från er som jag ser fram emot att ta mig an. Men, inte prick nu när det fortfarande är så varmt och därmed mosigt i hjärnkontoret. Antar att vi är många som gör minsta möjliga?

Stannar i sommarstugan till söndag, sedan bär det av hemåt igen. Är så redo att packa upp, komma in i rutiner och göra vardag. Och vi ska nu sluta amma en gång för alla. Och vi ska skapa en ny läggningsrutin för Edith. Och börja jobba. Allt det här ger mig lite pirr. Är så motiverad! Ser fram emot att få hitta vad som fungerar i vår nya vardag tillsammans som en familj. Kul ju! Edith börjar för övrigt att bli mer ett litet barn än en bebis nu. Det gå så förbannat fort. Hade inte förstått prick hur fort det första året går, det är sanslöst.

Har också en rad grejer som jag ska belöna mig med när jag slutat amma. Okej, vill ni veta?

→ Ta två hål till i öronen!
→ Rensa underklädeslådan och köpa nya bh:ar som passar mina nygamla bröst och kropp.
→ Unna mig pedikyr och manikyr
→ Och någon massagebehandling hos någon annan tills syrran flyttar hem igen, då ska hon få behandla min kropp med både idrottsmassage och nålar typ jämt. Längtar!
→ En ny träningsform – velar mellan ett gymkort bredvid vår nya lägenhet eller kort på en yogastudio.

En lång lista ser jag nu, men tänker att man måste belöna sig själv ordentligt när man först varit gravid i 9 månader och sedan ammat i 10 månader. Puss och kram så länge!

 1. Linda skriver:

  Härliga belöningar! Har du kollat Swiftr? Kanske du inte behöver välja mellan gym och yoga, och dessutom kunna testa massa andra roliga aktiviteter på köpet! 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Åh, det kanske jag ska kolla in! Tack för tips! 🙂

 2. Myggan skriver:

  Ordbajs är mina favoritinlägg!!

 3. Lola skriver:

  Om du velar vad då ska köpa för träningskort måste jag tipsa om Bruce kort, man får då tillgång till en mängd olika träningsställen, yogastudios, erikstalsbadet, raketsporter, en del gym, om man tycker det är kul å prova på nya sporter och aktiviteter är det toppen 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Bra tips! Är det som Fitnesscollection? 🙂

   1. Lola skriver:

    Ja precis 🙂

 4. Hej,
  Så snyggt med flera hål 🙂
  Jag kan tipsa om att man kan ta hål i öronen på apoteket.
  Jag har droppat in spontant på två olika apotek och dem var super proffsiga. Tips! Tips!
  Kram

  1. PT-Fia skriver:

   Tack för bra tips! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..