Fredagslistan

Ptfia1
Veckans känsla: Befrielse. Vi slutade som sagt amma i söndags och första dagarna var en salig blandning av sorg, glädje och lättnad. Dag två ville jag bara lägga henne vid bröstet igen för att 1. befria mig från den begynnande mjölkstockningen och 2. få amma en sista gång. Gjorde det såklart inte eftersom det kändes taskigt att förvirra henne. Skriver en längre uppdatering om det här på söndag.

Veckans bästa: Edith! Jag är så kär i henne. Och det blir roligare och roligare för varje dag – precis som alla säger.

Veckans sämsta: Att det blev 30 grader igen. Orkar inte mer. Önskar frisk luft och höst.

Veckans längtan: Måndag! Ska vakna tillsammans med min familj, äta frukost och sedan cykla till kontoret. Sjuk känsla! Det jag framförallt längtar efter är att få rutiner som innebär att jag slipper sitta på kvällarna och jobba. Ser framemot att kunna komma hem och typ SE EN SERIE när Edith somnat. Det var så länge sedan att jag knappt kommer ihåg det.

Veckans inspiration: Har börjat följa en hel drös med inredningskonton på instagram eftersom vi ju flyttar i januari! Behöver framförallt lära oss om väggfärger då vi vill ha färg på väggarna. Är så less på vitt.

Veckans jaha: Jag äger fel kläder. På riktigt! Har rensat så mycket den senaste tiden att jag dels saknar basgrejer och kul kläder + att det jag har inte riktigt passar ihop. Har ingen röd tråd i garderoben och behöver unna mig nytt. Har även rensat ut sådant som jag gillar men haft 5000 gånger och tänker att det då kan vara okej att byta ut det med.

Veckans mest gillade bild på instagram: Den ovan ↑ med texten: Jag har badat! Avbröt promenaden, ställde min sovande bebis i skuggan och hoppade i med träningskläderna på. Bästa jag gjort i sommar! Vill hoppa i igen. Det var inte ens pyttelite kallt!

  1. Hej! Kommer du lägga upp nått av det du rensat på sellphy? Köpte 2 träningstights och en tröja av dig där förut och har använt dem så mycket! 🙂

  2. Hej! Spännande med flytt! Ang. Färgval så kan jag varmt rekommendera färger från märket auro. Finns hos byggfabriken. Det är en ekologisk och miljövänligfärg, som funkar väldigt bra att måla med. Har använt den i vårt nyrenoverade hus och målarna som hjälpte oss var förvånade över hur lättarbetad den var. funkar dock på gips o liknande o inte på trä. Annars finns ju både linoljefärg, äggoljetempera om man vill vara hardcore 😉
    Lycka till och tack för fin blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..