10 saker att förgylla hösten med

 5b7186a2e40a2 5b7186a2e40e5ptfia blogg hosten.jpg
 5b7186a42095f 5b7186a4209a2ptfia blogg hosten1.jpg
01. Stopp! Vänd dig om. Såg du de där kantarellerna? Bra. Köp några nävar och gör dig en riktigt god kantarelltoast som du äter framför en riktigt bra serie. Slut på meddelande.

02. Nästa gång du ska köpa något nytt: Köp något roligt! Min koordinator Elin har en glitterkorv som plånbok (bild ovan) och man blir så glad av den. Hon har även ett banan-headset (bild ovan) som hon köpte för att ”det blir lite roligare”.

03. Unna dig en riktigt fin (och kanske lite dyrare än vad du brukar) stickad tröja som du vill bära varje dag. Och kombinera den till ALLT bara för att hitta nya sätt att ha den.

04. Drick varm äppelmust.

05. Ta fram papper och penna och skriv. Skriv det som faller dig in. Töm huvudet. Skriv av dig.

06. Ägna någon mörk kväll till att rensa bilderna i telefonen. Ger en otippat behaglig tillfredsställelse efteråt.

07. Dumpa havregrynsgröten och testa något nytt. Gå till en riktigt stor matbutik (typ en Maxi etc) och flanera runt bland grynen. Välj något som du aldrig ätit tidigare och googla fram ett kul recept. Varsågod, ny frukost!

08. Klipp av ett par varma strumpbyxor och bär under dina favoritkjolar så kan du ha dem till bara ben även när det börjar bli kallare utan att frysa. Strumpbyxorna ger lite värme till låren.

09. Bestäm en kväll i månaden med någon eller några vänner där ni lagar mat och kryper upp i soffan och bara pratar om livet.

10. Unna dig aktiv tid utomhus efter jobb/skola. Om det är promenader, löpning, gå i backar, utegym eller korpen fotboll spelar ingen roll. Tiden utomhus ger energi och är så bra för kropp och huvud.

 1. Maria skriver:

  Blev pepp på hösten nu! Bra lista!!

 2. Lisa J skriver:

  Tycker så mycket om dessa inlägg! Blev riktigt sugen på äppelmust hehe..! Så höstpepp. Kram!

 3. Lotta skriver:

  Riktigt bra tips! Ska testa äppelmusten. Du slog dock knut på min hjärna när det stod ”köp dom” efter kantarellerna. Blir väl så när man bor i skogen och har den lyxen runt knuten 😉 ha en fin jobbhöst, låter så mysigt att gå till ett eget kontor!

 4. Marie skriver:

  ÄLSKAR dessa listor!! De fäster bättre i minnet när det är kort och koncist! Tänker ofta på att inte ha för hög musik i bakgrunden, inte för många olika läten (tv OCH musik osv). Och att rensa minns jag också från en tidigare lista, har rensat massor hemma i skafferi, garderob och organiserat i mina anteckningar i telefonen (under en flygresa). Love it! Mer sånt här!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..