Recept: Gör egna glasspinnar med smoothies

Ptfia recept glasspinne 2
Ptfia recept glasspinne 8
Det blev en liten bloggpaus då jag inte riktigt hann med igår. Ska berätta mer om varför i helgen. Men nu vill jag rikta fokus på glasspinnarna ovan. Det är alltså en helt vanlig smoothie som blev över när vi skulle åka iväg och istället för att kasta så hällde jag det i glassformarna.

Man kan ju mixa ihop det mesta som är frukt och bär med yoghurt eller havredryck och hälla upp i formarna. Eller ta något av mina recept på smoothies nedan:

Recept smoothies! 

Nu ska jag hänga med Edith. Återkommer med en rejälare uppdatering ikväll! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..