Det senaste från mobilkameran

Ptfia blogg 5b7718ffea75c
Vi börjar i soliga Halmstad. Vi var ju där i två veckor och bodde hos Kims föräldrar. Gav oss på stranden några gånger men blev inte så långvariga eftersom Edith snabbt blev uttråkad efter att ha gjort allt. ”Allt” som i bada, äta pannkakor, leka med lastbil, titta runt och försöka att inte bli överhettad. Antar att hon uppskattar det mer nästa år. 
Ptfia blogg1
En kvällsvy från sommarstugan. Kan ha ungefär 1736 bilder som ser exakt likadana ut som den här från de senaste tio åren. 
Ptfia blogg1 12
Klädde amningsluggen i blomsterkrans under ett snabbt besök på Wow. 
Ptfia blogg1 2
En vanlig syn när jag och Edith ätit frukost ↑
Ptfia blogg1 3
Träffade en kompis och käkade svingod räkmacka och svingott fika. Den här har en bas av hembakat filmjölksbröd som gör hela grejen. 
Ptfia blogg1 4
Sekunden innan en selfie ser tydligen ut såhär ↑
Ptfia blogg1 5
Mellanmål! Är fortfarande besatt av kombinationen tomat, ost, olivolja, basilika och flingsalt. SÅ gott!
Ptfia blogg1 6
En groupie från när vi promenerade över för att titta på vår nya lägenhet en andra gång. Så overkligt att vi ska bo i en fyra. Äntligen så längtar jag faktiskt efter att få flytta! Trodde aldrig att den känslan skulle komma eftersom vi älskar vår nuvarande lägenhet så mycket. 
Ptfia blogg1 7
Har även blivit besatt av cappuccino sedan Nespressomaskinen kom in i mitt liv. Att jag inte haft en tidigare. Ska bara försöka damma av mina skrala baristakunskaper så jag kan göra snygga hjärtan och grejer igen. 
Ptfia blogg1 9
En selfie som visar hur jag ser ut varje dag jag upptäcker att vi återigen har en temperatur på över 25 grader. ÄR SÅ FÖRBANNAT TRÖTT PÅ DET NU. Kan man bara få ta på sig en tjocktröja och känna att den behövs? Är trött på att gå runt halvnaken. Är trött på att göra somriga grejer. Är trött på att svettas. Vill bara få andas riktigt sval luft, klä på mig och ha någon raggsocka på fötterna.
Ptfia blogg 10
En lunch som inte var så god som jag hade hoppats på.
Ptfia blogg1 11
Det regnade när vi var i Göteborg förra helgen så vi körde känguru. 
Ptfia blogg1 13
Veckans godaste lunch med bara goda smaker! 
Ptfia blogg 9
In action!
Ptfia blogg 7
Svärfar tog den här bilden när vi käkade på SK förra helgen. Det kan verka så enkelt att gå på restaurang med bebis när man ser bilder i sociala medier. I verkligheten krävs det ofta rätt mycket arbete, speciellt eftersom vi inte vill sätta henne med en ipad. Kim underhåller för att jag ska få äta upp förrätten. Vi käkade 6 rätter och nattade henne i vagnen efter tredje så de tre sista fick vi faktiskt äta i lugn och ro.

 1. Malin skriver:

  Kanske helt fel grej att fokusera på, men vilket fint porslin du har i alla frukost bilder! 🙂 kan du tipsa om inköpsställen? 🙂

  1. Ida skriver:

   Tänkte precis samma! Vart köper du allt ditt läkra porslin??

  1. PT-Fia skriver:

   Åh, roligt att du gillar! Köper ofta på Room, Habitat och gillar porslin från House Doctor upplandat med porslin jag hittar på loppisar! 🙂

 2. Sara skriver:

  Så hög igenkänning på känslan kring värmen!
  Vår lilla dotter föddes i början av sommaren och hjälp vad kämpigt det varit vissa dagar. Har nog aldrig längtat så mycket till hösten och frisk luft så mycket som i år.
  Fantastiskt skönt att kunna ha på sig kläder igen utan att svettas ihjäl!

 3. Lotta skriver:

  Vi vill också begränsa skärmtiden men gud vad behändigt det är att låta barnet titta på telefonen ibland. Vi har sällan barnvakt så dom få gånger vi går ut och äter är hon ofta med och då är det perfekt att kunna slå på något bra på Youtube. Hon är nöjd, vi får äta några minuter i lugn och ro. Win win! Men nu är vår tjej 2,5 men hon började få titta kring 1 år. Det är dessutom språkutvecklande, iaf för vår tjej. Kommer ofta ord och meningar hon snappat upp.
  Nyfiken på anledningen till att hon inte får se? 🙂 Hur resonerar ni?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..