Hon kom hem!

Ptfia 2
Min lillasyster flyttade till Kanade med sin kille i oktober för att vara borta på obestämd tid och resa och leva life. Vi hälsade på i mars och nu vet vi att de med största sannolikhet kommer hem i början på december. MEN I ONSDAGS STOD HON I MIN HALL! Så sjukt! Hon överraskade alla totalt (bara Kim visste) och kom hem i åtta dagar nu (se film på min reaktion här). Helt jäkla fantastiskt! Är så glad för det här och har bara gått upp i hennes närvaro. Vi åkte våra föräldrar i Hedemora i fredags och jag och Edith åker hem i eftermiddag och syrran kommer till oss på tisdag kväll och stannar till torsdag morgon då hon flyger tillbaka. Puh. Ville bara in och berätta det här och säga att jag kommer tillbaka med bättre uppdatering imorgon från kontoret. Hon är liksom hemma nu!! Kram!

LOADING..