6 saker jag tänker på just nu

» Jag har säkert 30 par trosor i olika utföranden. ÄNDÅ så använder jag bara typ 5 par igen och igen och igen. Varför???

» ”Sade jag det där högt eller tänkte jag det bara?”

» Jag har alltså inga bröst kvar efter amningen. Inga. Är nere på 65A i Bh-storlek och mitt gamla komplex fick en liten boost när jag insåg det. Men det är bara att gilla läget och bli kompis med de nya. Och påminna mig om att de ju hållit mitt barn vid liv vilket är förbannat coolt.

» Valet. Valet 2018. Är så orolig för att det kommer att bli katastrof (som i att SD blir ännu större). Att rösta på SD innebär många saker, bland annat att man röstar mot HBTQ-personer och dess rättigheter. Citat Jimmie Åkesson ”Ett barn har ju inte två mammor. Ett barn har en mamma och en pappa annars blir det inte barn”…………………………………………… ridå. Min storasyster har en fantastisk fru och två fantastiska barn. Två mammor med två barn. Se där!

» Det finns få saker som gör mig så förbannat/frustrerad/irriterad/sur som att leta efter grejer i fickor och väskor. HITTAR JU ALDRIG DET EN SÖKER.

» Ska jag köpa gymkort eller yogakort? Ska jag börja springa nu eller senare? Vad ska jag välja? Vad kommer jag att vilja lägga tiden på? Vad behöver kroppen mest?

 1. Sofia skriver:

  Det som skrämmer mig mest är att det känns som att så många människor i Sverige har blivit faktaresistenta. Sanningen gäller liksom inte utan har någon sagt något så är det sanningen… Blir illamående när jag tänker på hur det kan bli. Att så många inte inser att en röst på SD betyder så mkt negativt för vår demokrati är fruktansvärt!

 2. Felicia skriver:

  Hej! Här kommer en fråga som rör träning kring graviditet 🙂 Jag är gravid och går snart in i v.13, i samband med att jag plussade så har jag känt att jag vill leva och vara så hälsosam som möjligt för min och min bebis skull. Jag har bara läst extremt mycket fördelar om att hålla igång och träna när man är gravid. Jag har tidigare varit ute och gått väldigt mycket samt gått på gruppträningar i form av ”klassisk gympa” med olika övningar där man går igenom hela kroppen samt cirkelträning. Min fråga till dig är kan jag fortsätta med detta? Jag har läst att man ska undvika hoppiga övningar och att få för hög puls under graviditeten annars så känner jag att jag inte har koll på i princip nånting. Vad kan jag göra för övningar istället? Kan jag träna magen när jag är gravid? Ska jag fortsätta med mina promenader och hur ofta? Vad kan jag sätta upp för rimliga träningsmål i höst som är anpassade efter min graviditet? Oerhört tacksam för svar 🙂 Kramar

 3. Johanna skriver:

  haha, jag som har 65A i normal, minskar de vid amning kommer jag i fall inte ha några kvar?!

  Valet, det ger mig kalla kårar, det känns så himla olustigt att man kan rösta på några som anser att människor inte har lika värde? Hur kan någon vara mer värd än någon annan, usch och fy…

 4. Petra skriver:

  Det är skrämmande att folk verkar vara så korkade att dom röstar på SD..

  o brösten kommer att hämta sig lite.. 🙂 Jag däremot har alltid haft stora o det bästa med min viktnedgång för ett par år sen var att dom nästan försvann… tänk vad olika man är.. 🙂

  o tankspriddheten har bara börjat… det roliga är när man redan är i en annan tanke när man börjar säga det man tänkte på innan o det kommer nån väldigt konstig menig.. 🙂

  o träna, kör en höst med träna vad som faller in.. blanda yoga o löpning..

  o njut av att varva jobb med hemma med gullungen, bästa tiden i livet.. 🙂

 5. E skriver:

  Åh vad jag gillar sånna här inlägg! Befriande, enkelt, tankeväckande och bara bra i all sin glans!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..