Önskeinlägg – Hitta nya vänner!

Ptfia blogg
Det har kommit in flera önskemål om ett inlägg med tema ”hitta vänner” nu inför hösten. Både för att hitta vänner och även träningskompisar. Gjorde just ett sådant inlägg för några år sedan och minns att det var väldigt uppskattat så självklart gör vi det igen! Det är inte lätt med vänskap och det är ju ingen självklarhet att ha 20 bästisar – även om man lätt får det intrycket via sociala medier. Vänskap är som alla relationer, de behöver vårdas och tas hand om. Och ibland behöver man söka sig vidare, avsluta någon vänskap och hitta nytt umgänge av någon anledning. En grej som jag insett är att vänskap ibland inte är menad att vara för evigt. Best friends forever är nog få förunnat. Många relationer har sin tid. Ibland är man nära i några år, ibland längre och ibland under en begränsad period. Och det behöver inte ens vara en stor grej att man umgås mindre eller inte är lika nära längre. Man utvecklas åt olika håll, går igenom olika saker och livet behandlar en olika.

Men nog om det och fokus på det här inläggets uppdrag! Det går till såhär:

» Skriv en kommentar där du berättar vad du söker (t.ex. någon att hänga med, att träna med, att lära känna, som är i samma situation etc). Skriv din stad/område först med stora bokstäver så det är lätt att få en översikt. Ange var du vill bli kontaktad (mail, insta-dm, fb etc).

» Ser du någon som låter intressant, svara! Kanske är ni flera som bor i samma område och vill ses med kanelbullar, starta bokcirkel, träna på torsdagar eller gå barnvagnspromenader tillsammans?

Våga! ♥

Bild: Erik 

 1. Elin skriver:

  Hej mitt namn är Elin. Jag har varit mobbad, utanför och en gång försökte jag ta självmord. Jag känner att jag behöver en kompis som gillar att t ex sjunga, simma och kan lyssna när någon behöver hjälp. Tack för att du tittade på min kommentar.

 2. Christa skriver:

  NORRTÄLJE

  Letar nya vänner för promenader, långa diskussioner, äta middagar ihop, handarbeta, ja helt enkelt umgås helt normalt medan livet rullar på. Är lite av en arbetsnarkoman men gillar både att resa eller pyssla och mysa hemma. Skulle vara kul att träffa nya människor, det är alltid intressant att höra om andras livsöden. Om du bor långt borta kanske vi bara kan ha ”skrivkontakt” eller telefonkontakt och lösa livsproblemen. Kontakta mig via mail: christa.grundstrom@live.se

 3. Stockholm – Haninge: jag är en ganska ensam kvinna som tycker om träna men har svårt att komma igång själv. Har bl e testat tennis och vill gärna spela mera. Gillar även squash. Älskar att fika och skulle gärna lära mig / prova på att baka tillsammans i trevligt sällskap.

 4. Hedvig skriver:

  STOCKHOLM

  Hej! Hedvig heter jag och har hitintills hunnit leva i 20 år! Jag vill hitta fler vänner och hoppas att jag inte avskräcker dig i min korta presentation nedan.

  Bildkomposition, foto och film är mina främsta intressen. Du behöver inte vara lika nördig som jag, bara du orkar lyssna ibland när jag pladdrar passionerat! 😉 Jag har inte läst alla de böcker man ”ska” ha läst och det behöver inte du heller ha gjort. Huvudsaken hos dig är att du inte baserar ditt egenvärde på hur många stora författare du konsumerat. Man kan ha meningsfulla samtal utan att känna till Josef Ks bittra öde, jag lovar.

  Min mejl: besserwisserbroad@gmail.com

 5. Jazmin skriver:

  KARLSTAD
  Glad crazy catlady som söker lite nya bekantskaper här i Karlstad! Flyttat hit från Göteborg i januari för att studera på universitet. Trivs väldigt bra här i Karlstad och träffar gärna nya vänner för livet! Kontakta mig på insta-pm i fall du vill lära känna mig mer. Kramar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..