Veckan i mobilkameran

Ptfia blogg 2 5b890240cb694
Okej det här är från förra veckan men det får ändå vara med eftersom det är det mest ungdomliga, lite galna och roliga som jag gjort på länge. Var bebisfri på en AW med mina kollegor på Bonnier. I ett hörn satt två tatuerare. Så jag tatuerade mig. Kul! 
Ptfia blogg 3 5b890242af5b8
Det var spontant eftersom jag inte visste att de skulle vara där men tanken på att skriva Ediths namn någonstans har funnits med mig de senaste månaderna. Blev helt pirrig av det här! Tanten levde om liksom!
Ptfia blogg 5 5b89024698725
En lunch med människan som kom in i mitt företag för två år sedan och nu är den jag träffar nästan mest och som garanterat har mest koll på mitt liv. Hon har alltså bättre koll på mitt liv än jag själv. Min koordinator och kollega Elin. Fy jäsiken så roligt vi har på jobbet. Är så glad över att jag tog beslutet att våga anställa. Världens bästa Elin!
Ptfia blogg 6 5b890248b8281
En mysig pannkaksfrukost i total harmoni. 
Ptfia blogg 7 5b89024aabb9d
Mitt lilla barn kan nu gå! Min bebis är inte en bebis längre!! När vi var i lekparken så gungade hon högt och promenerade runt litegrann. Visserligen med något stapplande steg och lite sittande på rumpan, men ändå. Hon går!
Ptfia blogg 8 5b89024ce35fb
Fikade innan gruppträningen i onsdags. Edith har börjat käka granola och var nöjd i stolen i ca 4 minuter.
Ptfia blogg 9 5b89024f0145a
I onsdags var det dags för höstens andra gruppträning. Vi körde igång med en ny grupp förra veckan. Är så glad för de här passen. Det är så roligt att få lära känna nya människor och se dem utvecklas. Funderar på att lägga till en grupp på morgonen. Finns det intresse för det? Vilken tid och plats skulle då önskas? 
Ptfia blogg 10 5b890251d6955
Jag och amningsluggen poserar ↑
Ptfia blogg 11 5b890253e37b9
Jag och Elin testade Becore – eller slaktarmaskinen som någon kallade det. 
Ptfia blogg 13
Igår eftermiddag föreläste jag på Fitness24 event. Var ju i Malmö i januari och föreläste på deras öppningsevent. Är så glad att jag fick komma tillbaka!
Ptfia blogg 14
Vill du boka mig som föreläsare? Maila till elin@ptfia.se
Ptfia blogg 16
Imorse ringde klockan 04.30. Taxin som tog mig till SVT Morgonstudion kom 05.15 så det var bara att kamma till sig och hitta energi. Här tejpas märket på skorna över, inget sådant får ju synas i SVT. 
Ptfia blogg 17
Jag har ju gästat Morgonstudion regelbundet i 1 år nu. Är så glad över det uppdraget! 
Ptfia blogg 18
I väntan på min tur. Vi pratade om träningstrender för hösten och jag gav 5 tips på hur man kan tänka när man vill komma igång med träningen. Visar trenden 3D-träning ↓
Ptfia blogg 20
Med gulliga Malin som hoppade in istället för Carolina. 
Ptfia blogg 21
Det var min senaste vecka i mobilkameran. Nu sitter jag på kontoret och försöker att vara effektiv trots att huvudet är inte mosigt av den tidiga morgonen. Ser fram emot den här helgen! Imorgon springer jag och Elin Tjejmilen tillsammans med Plan International och deras initiativ #förhenne. Efter det möter jag upp man och bebis och hänger med Anja och hennes gäng. Och på söndag har jag och två vänner en hel dag med shopping på schemat. Har alltså kastat ut tre sopsäckar med kläder och skor och ska för första gången sedan jag typ började köpa egna kläder göra om hela min garderob. Försöker köra mer kvalitet och hitta någon röd tråd för att kunna shoppa mindre framöver.

Det var allt för nu! Hoppas att er fredag är snäll!

 1. Isa skriver:

  Så roligt! Håller med om att 06 vore en bra tid 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Åh, roligt att höra! 🙂

 2. Sofie skriver:

  Ååh, delar du med dig av dina tankar och tips kring en hållbarare garderob? 🙏🏻🤩

  1. PT-Fia skriver:

   Absolut, det kan jag göra! 🙂

 3. Jag skulle vara intresserad av morgonpass! Jag är en sån som måste hinna få något i magen innan träning så slänger in ett förslag om kl 7-7.30. I gärna söder om stan! Superkul om det blir en morgongrupp! 😀

  1. PT-Fia skriver:

   Åh tack för önskemål och feedback! 🙂

 4. Sara skriver:

  Morgonpass vid 6.00 skulle vara en dröm! Helst då på Södermalm typ vid utegymmet vid Årstaviken eller Vitabergsparken.

  1. PT-Fia skriver:

   Tack för önskemål! Roligt! 🙂

 5. fråga 1, var har du köpt dina skor som du hade när du föreläste.
  2. hur mycket tränar du nu? och vad

  1. PT-Fia skriver:

   Skorna är från Rizzo.
   Tränar oregelbundet beroende på tid, prioritering och lust. Cyklar till och från kontoret, går nästan överallt och har senaste veckorna fått till 3-4 pass totalt, alltså inte i veckan utan totalt. Ska bestämma mig för styrketräning eller yoga nu och köpa kort nu när jag och min man delar på föräldradagar/jobbdagar 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..