Det här har jag ätit sedan sist

Ptfia mat 3
Jag käkade lunch med Alexandra och fick en bubblande känsla efteråt. Vi pratade om vår bransch och hur knäpp och rolig den är på samma gång, tankar framåt och så vidare. Vi åt varsin rostad blomkål.
Ptfia mat 4
20 augusti var min och Kims andra bröllopsdag som vi inte firade med presenter och sådant spexigt, men vi nattade Edith i vagnen och tog en dessert (Kim version av dessert synes ovan) på en krog som ligger på vår gata. Eller hon vaknade såklart när vi lagt tugga tre på tungan så jag slickade i mig min snabbt och gick hem och nattade om henne i sängen igen. MEN, den här desserten. Svingod! Rabarber, chokladglass, maräng och bär. 
Ptfia mat 10
Har varit sugen på en riktigt bra kanelbulle i veckor men inte kommit mig för att ta mig till bageriet. Men en dag slog jag till och fick uppleva en harmonisk fika med mitt barn. Som synes ↑
Ptfia mat 5
Åt en effektiv lunch med min koordinator Elin på Haymarket. Effektiv pga att vi skulle på ett event strax efter så åt med en högre hastighet än vanligt. Vi tog en varsin avokadomacka och delade på en caprese.
Ptfia mat 7
En till dessert! Med maränger och bär och annat gott. Maränger och bär i kombination är typ det godaste jag vet.
Ptfia mat 8
En sallad som såg så bra ut och var riktigt generös i mängd men som var så förbannat trist. Med räkor, glasnudlar och rostad grönkål. Den blir det inte igen.
Ptfia mat 9
En frukost med min lillebror som hälsade på oss. Tog fram allt som är gott och plötsligt kändes det som helg trots att det var tisdag. 
Ptfia mat 11
Laddade med mellanmål innan förra veckans gruppträning. Yoghurt med äppelkompott och granola, en havrecappuccino och en äggmacka. 
Ptfia mat 12
En av helgens frukostar: Smoothie, cortado, rostat surdegsbröd med ost, olivolja, flingsalt och tomater plus äggröra med grönsaker. 
Ptfia mat 15
Jag och Elin på ett lunchmöte med min samarbetspartner Paulúns. Jag åt en chevrésallad som var svingod men som kändes som en halv portion. Varför är det ofta så med mat ute? Det är så sällan man blir mätt av restaurangernas portioner tycker jag. 
Ptfia mat 17
Mellanmål på kontoret: Filmjölk med granola och färska hallon från Gotland. 
Ptfia mat 13
En andra frukost efter fredagens besök hos SVT Morgonstudion: Overnight oats med äppelkompott, ingefärsshot, havrecappuccino och fruktsallad. 
Ptfia mat 18
En till chevrésallad (har tydligen snöat in på det ser jag nu) med sötpotatispommes och pommes.

Det var all mat för den här gången! Gillar ni det här inlägget? Tryck gärna på hjärtat så vet jag vad ni vill ha mer av! 

 1. Emmy skriver:

  Så bra inlägg! Det enda som saknas är namnen på de ställen det du äter så man kan gå dit! 😊

 2. Malin skriver:

  Åh, jag älskar också dessa inlägg! Måste jag välja några så är nog dessa favoriten 🙈

 3. Lisa J skriver:

  Älskar dessa inlägg!!

 4. Sofia skriver:

  Åh, älskar de här inläggen! Skulle dock önska lite mer hemmagjord mat också, alla bor inte i Stockholm och har inte ekonomin (jag är sjölv student) att äta ute så ofta. Tack för en tänkvärd blogg. Kram!

 5. Karin skriver:

  ÄLSKAR dom här inläggen! Visar ett sånt sunt tänk kring mat och är bara fasligt mysiga! Chèvresalladen på sista bilden ser farlig god ut! Vart är det nånstans?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..