Ett foto i timmen: Måndag

Ptfiablogg
07.00: God morgon! Upp och hoppa! Det är alltså måndag och klockan är 07.00. Egentligen gick jag upp för en halvtimme sedan men alarmet för att ta bild ringde först nu. Jag har alltså satt alarmet så det ringer varje hel timme under hela dagen. Den ovan är alltså dagens första bild. Blommor, tvätt och en shoppingkasse från gårdagen. 
Ptfiablogg 2
En bonusbild klockan 07.11: Käkar frukost med Kim och Edith. Dricker två cortado (risretto med skummad mjölk) och drar runt med dem lite för länge.  
Ptfiablogg 3
Kl. 08.00: Dricker isvatten, packar ihop och cyklar till kontoret. Senare än jag tänkt men orkar inte skynda mig iväg. 
Ptfiablogg 4
Klockan 09.00: Försöker dra igång arbetsdagen genom att ta en snabb avstämning med Elin, koppla upp datorn och bara fixa i ordning så att det är bra arbetsro. Måste alltid vara nykissad, ha vatten nära och glasögonen på för att kunna starta igång. 
Ptfiablogg 6
Kl. 10.01: Min vy från just nu. Har svarat på ett mail från en läsare, skrapat ihop det här blogginlägget och Elin går igenom några inbjudningar som jag behöver säga ja eller nej till. 
Ptfiablogg 7
Kl 11.00: Det bästa med vårt kontor just nu är att vi har fyra olika arbetsplatser att rotera mellan. Två olika fåtöljer, ett skrivbord att stå vid och soffan som ni ser på bilden ovan. Det är så skönt att kunna byta och variera plats och ställning under dagens gång. Har bytt till min favoritfåtölj och lägger upp länkar på insta story. Heter ptfia på instagram förresten!
Ptfiablogg 8
Kl. 12.00: Käkar lunch med min förläggare Cilla på Mahalo. Vi avhandlade bokbranschen, barn, bokidéer, fenomenet internet, tarmfloran och en hel del annat. 
Ptfiablogg 9
Kl 13.00: Sitter kvar inne för att fortsätta jobba innan det egentligen var dags att dra sig till en ny inspelning för min podcast Ofiltrerat. Men fick nu veta att inspelningen blev inställd (nu ombokad). Och fick en dålig havrecappuccino.
Ptfiablogg 10
Kl. 14.00: Cyklar tillbaka till kontoret och sätter mig i soffan en stund. Var så laddad för inspelningen så luften gick ur mig lite. Ett klassiskt antiklimax helt enkelt. Men försöker fokusera om och ta vara på tiden som jag precis fått. 
Ptfiablogg 11
Kl. 15.00: Mellanmål! Filmjölk med granola. Dock alldeles för lite eftersom vi tydligen åt nästan hela paketet i fredags. 
Ptfiablogg 12
Kl. 16.01: Min vy från fåtöljen ↑ Vi fick leverans med nya träningsredskap från Casall, därav stöket. Så roligt med nytt material till gruppträningen!
Ptfiablogg 14
Kl. 17.00: Cyklar hem till min bebis!! Det är ändå dagens höjdpunkt. Att få öppna dörren och höra hennes förtjusta tjut och se henne komma sprintandes mot mig (sprint som i krypa svinsnabbt fram till två meter innan och då resa sig och gå sista biten). Är såklart kul att se Kim också. Hehe!
Ptfiablogg 15
Tyvärr är hon mer intresserad av cykelhjälmen när vår första kram är avklarad. 
Ptfiablogg 16
Kl. 18:04: Vi äter den här grytan till middag. Edith slänger ris över hela golvet. 
Ptfiablogg 17
Kl. 19.01: Eftersom Edith inte käkade så mycket middag blir hon erbjuden gröt innan läggdags. Hon äter gröt med kanel, kardemumma, blåbär och banan. Och vi lägger lite pussel och läser. 
Ptfiablogg 18
Klockan 20 är Eddan nattad och sover som en sten. Sedan blir det inte fler bilder. Jag duschar och hänger i soffan med Kim. Skriver det här inlägget och tar en kvällsmacka. Det var min helt vanliga måndag!

 1. Sandra skriver:

  Så mysigt inlägg 🙂

 2. Alex skriver:

  Roligt inlägg, gillar idéen 🙂
  Tack snälla för passet idag, vi ses nästa veckan

 3. Kul inlägg! Vart är din fina klänning från? 😊

 4. Mysigt inlägg. Vart kommer din klänning ifrån? Jättefin 😀

 5. H skriver:

  Hej! Tack för en jättebra blogg! Konstig fråga kanske, men hur gör du med kläder när du cyklar till jobbet? Själv blir jag så svettig av cykelturen att hela outfiten blir fläckig :O

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..